09 / 05 / 2024

avcılar rüşvet

avcılar rüşvet

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe düzenlediği basın toplantısında ilçede yaşanan rüşvet skandalına değindi. Tepe, "Rüşvet vermedi diye adamın işyerini yıkmaya kalktılar" dedi

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Avcılar'daki kentsel dönüşümde 'çürük raporu' tartışması!

Deprem riskini azaltmak için başlatılan dönüşüm atağında Avcılar'da sorun çıktı. 6 bin TL'yi cebinden ödeyip çürük raporu alan bazı müteahhitlerin, deniz gören binalarda hak sahiplerini 3'te 2 çoğunlukla korkuttuğu belirtildi.

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Avcılar'da 'ağır hasarlı' binaya 20 yıl sonra yıkım kararı!

1999 Gölcük Depremi sırasında ağır hasarlı olduğu belirlenen Avcılar’daki bina, 20 yıl sonra tahliye edilerek mühürlendi, yıkılmasına karar verildi.

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

avcılar rüşvet Haberi

avcılar rüşvet

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ve Milletvekili Abdullah Başçı İBB Avcılar Düğün Davet Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı kahvaltılı basın toplantısında konuşan Tepe, CHP'li yerel iktidarlar nedeniyle ilçenin 15 yılını kaybettiğini belirterek, "Özellikle son iki yılda hiç olmadığı kadar kötü yönetiliyor. 2014 yılında bütçe açığı 24 milyon TL, 2015 yılında 60 milyon TL. Son iki yılda bu kadar açık vermesinin sebebi nedir? İki yılda değişen ne değişti. Yatırım sıfır hizmet yok, halkımızın mağduriyeti  hat safhalara ulaşmış. Esnafa baskılar yapılmakta. Kaçak yapılaşma almış başını gitmiş. Rüşvet almaktan tutuklanan zabıta memurlarını zaten biliyorsunuz" açıklamasını yaptı.


Yıkım kararı hukuksuz

Konuşmasının devamında Avcılar'da yaşanan rüşvet skandalına değinen ve değerlendirmesini yapan Ali Burak Tepe, "Zabıtaların...