04 / 05 / 2024

Avcılara füniküler sistem geliyor

Avcılara füniküler sistem geliyor

Avcılar, İstanbul Üniversitesi Sahil Füniküleri Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte Avcılar İstanbul Üniversitesi sahil füniküleri projesinin detayları...

Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 1.170 liraya arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak vatandaşlara fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Bu süreçte aylık olarak 1.170 lira ödeyen arsa sahibi olabilir. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada iki ile arsa satışı yapılacağı duyurusu geldi. 

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 250 - 300 bin TL'lik şok indirim!

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarının zirvesine oturan Tesla, hemen teslim edilebilecek modellerinde büyük indirime gittiğini duyurdu. Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 200 bin ve 431 bin TL'lik şok indirim...

Araba almayı düşünenler dikkat! Citroen sonbahar kampanyası için düğmeye bastı!

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin beklediği haber Citroen'den geldi. Citroen başlattığı sonbahar kampanyasıyla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen kullanıcılara fırsat sunuyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Avcılar'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Avcılar ilçesi, Avcılar Tem ve D-100 arası bir kısım tescil dışı alan ve riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Zamlar onu es geçti: Bu airfryerin fiyatı sadece ve sadece bin 79 TL

Son zamlar vatandaşın cebini yakarken bazı ürünler ise hala uygun fiyatlarıyla alıcılara fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son olarak 2 litre airfryer sadece bin 79 TL'den satılmaya başlandı. İşte detaylar...

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Bakanlıktan önemli açıklama… Fırsatçılara kötü haber! Cezalar ikiye katlanacak!

Ramazan ya da deprem ayırt etmeksizin durumdan yararlanarak fiyatlara fahiş artış yapan fırsatçılara kötü haber Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. Bundan sonra fırsatçılara göz açtırılmayacak. Cezalar iki katına çıkıyor. İşte ayrıntılar…

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Avcılara füniküler sistem geliyor Haberi

Avcılara füniküler sistem geliyor


Avcılar İlçesi, İstanbul Üniversitesi Sahil Fünikülerine Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün (16 Mayıs 2014 Cuma) askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28025 dosya numaralı plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onayladı. Avcılar sahil füniküler hattı projesi 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 16 Haziran 2014 Pazartesi gününe kadar ilanen askıda kalacak. Projenin detayları şöyle; 


Plan notu: 


1- Uygulama Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onaylanacak projeye göre yapılacaktır.


2- Füniküler güzergahı ve füniküler istasyon alanları koruma sınırı içinde kalan alanlarda yapılacak tüm uygulamalarda ve zemin etüd çalışmalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın görüşü alınacaktır. 


3- Plan onama sınırı içinde kalan alandaki güzergah şematik olup, kesin güzergah uygulama projeleri belirlenecektir.


4- Plan onama sınırı içinde kalmak kaydı ile plan değişikliğine gerek kalmaksızın uygulama...