12 / 05 / 2024

Avcılarda üstgeçit mi çöktü

Avcılarda üstgeçit mi çöktü

Kamyonların veya tankerlerin damperlerinin açık kalması “ağır kusur” sayılmaması ve denetimlerinin yapılmaması dün can aldı. Bir tankerin açık kalan damperi, Avcılar’da E - 5’teki üstgeçide çarptı...

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Basit tamir ve tadil ruhsat gerektirir mi?

Basit tamir ve tadil, yapılarda esaslı tadilat kapsamında olmayan tadiller oluyor. Peki, basit tamir ve tadil ruhsat gerektirir mi?

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Avcılarda üstgeçit mi çöktü Haberi

Avcılarda üstgeçit mi çöktü


Evsel atık yüklü tanker dün Avcılar’daki kazayla İstanbul’a kaos yaşattı. Ekrem Cebeci’nin kullandığı ve Küçükçekmece’den Edirne istikametine giden tankerin açık kalan damperi, sabah saat 10.00 sıralarında, önce yön levhasına ardından da D-100 Karayolu (eski E-5) üzerinde bulunan ve Avcılar İGS Köprüsü olarak bilinen üstgeçide çarptı. 2 yıl önce yine açık kalan bir kamyon damperinin büyük hasar verdiği üstgeçit, bu kez yıkıldı.


Çelik profilden yapılan üstgeçit, ayaklarından kurtularak üzerindeki yayalarla birlikte karayoluna düştü. Tekstil fabrikasında şoför olarak çalışan 39 yaşındaki Yusuf Kaya’nın kullandığı araç çelik tablanın altında kaldı. Feci şekilde hayatını kaybeden Kaya’nın cesedi bulunduğu yerden saatler süren uğraşlar sonucu çıkarılabildi. Çöken geçide birkaç metre kala durmayı başaran metrobüsteki yolcular da büyük bir tehlike atlattı. 4 kişinin yaralandığı kazayı hafif sıyrıklarla...