02 / 05 / 2024

Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi halk toplantısı

Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi halk toplantısı

Yalova Armutlu'da Güneş Balıkçılık Tek. Den. Nak. Tur. İnş. Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi projesi için düzenlenecek ÇED toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Son dakika: Marmara Denizi ve boğazlarda yarından itibaren hamsi avcılığı yasaklanıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, yarından itibaren hamsi avcılığının Marmara Denizi ile boğazlarda durdurulacağını açıkladı. Karar ile ekosistemin korunması ve gelecek sezonda balıkçılara daha fazla ekonomik katkı sağlanması amaçlanıyor.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

İstanbul'da bu yıl açılacak 5 metro hattı!

İstanbul'da bu yıl 5 yeni metro hattının açılması planlanıyor. İstanbulluların merakla beklediği projelerde çalışmalar devam ediyor. İşte İstanbul'da bu yıl açılacak 5 metro hattı...

İGA, 3. havalimanını açılışa yetiştirmeye çalışıyor!

Üçüncü Havalimanı yatırımının yüzde 90'ı tamamlanmış durumda. Şirket, inşaatı 29 Ekim'de yapılacak açılışa yetiştirmeye çalışıyor. İGA'nın CEO'su Kadri Samsunlu, "Havalimanımız hem yolcu hem de kargo hub'ı olacak" diye konuşuyor.

Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak!

Ordu'da trafik akışının rahatlatılması için 5 yıl önce yapımına başlanan Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak..

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ahsan Alı Syed ve Rajınder U. Mıglanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Osman Avcıl: Konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni var!

Son dönemlerde artan konut fiyatları hakkında konuşan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (ELMÜTDER) Av. Osman Avcıl,konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni olduğunu vurguladı.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi halk toplantısı Haberi

Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi halk toplantısı
Yalova ili Armutlu ilçesi sınırları içerisinde Güneş Balıkçılık Tek. Den. Nak. Tur. İnş. Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı (950 Ton/Yıl Kapasiteli) Yetiştiriciliği Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 28/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya YALOVA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve YALOVA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir....