27 / 05 / 2024

avm alternatif proje

avm alternatif proje

Kiraların da fahiş fiyatlara yükseldiği cadde ve AVM'lere alternatif geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'a alternatif finansman modeli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul için alternatif finansman modelleri geliştirildiğini dile getirdi.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

AVM'lerde kira indirimine devam!

Şimdiye kadar yurt içi ve yurtdışında 50’nin üzerinde AVM’ye proje & konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin AVM karnesini çıkardı. 

2021'in sonuna kadar 26 AVM daha açılacak!

50’nin üzerinde AVM’ye proje &; konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, Türkiye’nin AVM haritasını çıkardı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Koronavirüs krizi uzarsa AVM’ler alternatif pazarlara yönelecek!

Çin'deki koronavirüsü salgınının en çok etkilediği sektörlerin başında perakende geliyor. Koronavirüs krizi uzarsa AVM’ler alternatif pazarlara yönelecek.

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Beşiktaş'ın AVM'si olacak! Sürpriz proje!

12 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını söyleyen Fikret Orman, Fulya’da yapılması planlanan AVM’yi seçim vaadi yapacak.

avm alternatif proje Haberi

avm alternatif proje

Özellikle pek çok lüks markanın yer aradığı ancak kısıtlı metrekareler yüzünden beklediği, kiraların da fahiş fiyatlara yükseldiği cadde ve AVM'lere alternatif geliyor. Sabah'ın haberine göre Jones Lang LaSalle'in (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, belediyelerle çalışmaya başladıklarını ve yeni alışveriş caddeleri için düğmeye bastıklarını açıkladı. 


GRAND PERA GELİYOR 


İlk projeye Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile başlayacaklarını dile getiren Alkaş: "Beyoğlu'nu tamamen elden geçireceğiz. Projenin adı Grand Pera. Orayı modern görünümlü açık bir çarşı haline getiriyıruz. Neden Beyoğlu'nda 3-4 katlı bir Apple mağazası olmasın? Bunlar için altyapı hazırlıyoruz. Turistlerin daha rahat alışveriş yapacağı, ortak bir mimarinin hakim olacağı çarşı olacak. İstiklal Caddesi'ni bir AVM mantığında yönetebilmenin hazırlığındayız. Emek Sineması yeniden canlanıyor. Gaziosmanpaşa'da da aynı şekilde. Kentsel dönüşüm sürecinde bir çarşı tasarlıyoruz. Orada da...