16 / 05 / 2024

AVM ciroları ağustos 2020

AVM ciroları ağustos 2020

Şimdiye kadar yurt içi ve yurtdışında 50’nin üzerinde AVM’ye proje & konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin AVM karnesini çıkardı. 

AVM Perakende Ciro Endeksi ağustos ayında yüzde 133,4 yükseldi!

AVM'lerde kiralanabilir alan başına düşen cirolar, ağustos ayında İstanbul'da 5 bin 719 lira, Anadolu'da ise 3 bin 559 lira olarak gerçekleşti. İşte detaylar…

AVM’lerde kiralanabilir alan ciroları Ağustos'ta ne kadar oldu?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa hazırlanan AVM Endeksi’nin Ağustos 2022 sonuçları belli oldu. Buna göre AVM'lerde metrekare verimlilik endeksi yüzde 133.4 yükseldi. İşte tüm veriler...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

AVM Perakende Ciro Endeksi Ağustos'ta yüzde 7,8 arttı!

AVM Perakende Ciro Endeksi’nin ağustos ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre, ciro endeksi Ağustos 2019 döneminde bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 7,8 artış kaydetti.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019?

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019 sorusunun yanıtı bayram tatillerinde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte AVM çalışma saatleri...

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019 vatandaşların bayram döneminde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVM ciro endeksi Ağustos'ta yüzde 30,2 arttı!

AVM ciro endeksi 2018 Ağustos döneminde bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 30,2 artış kaydederek 319 puana ulaştı...

Marmaris KİPA AVM satışa çıktı!

Muğla Marmaris'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 13 bin 26 metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü.

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

AVM Ciro Endeksi Ağustos 2017'de yüzde 32 arttı!

AVM Ciro Endeksi, Ağustos 2017'de yüzde 32 arttı. Ciro Endeksi, 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 32,4 artarak 245 puana yükseldi.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

AVM ciroları ağustos 2020 Haberi

AVM ciroları ağustos 2020

2020 yılı itibariyle Türkiye'nin 81 ilinde 65 ilinde avm bulunuyor. Toplam AVM sayısı 434 olurken, toplam kiralanabilir alan 13 milyon metrekare oldu. 

Toplam kiralanabilir alan sıralamasında başta İstanbul var, onu Ankara ve İzmir takip ediyor. Bin kişiye düşen m2 listesinde ise sıralama Ankara, İstanbul, Bolu olarak değişiyor. İlçelere bakıldığında 1000 kişiye düşen kiralanabilir alanın en yüksek olduğu yerler İstanbul Bakırköy, İzmir Balçova, İstanbul Şişli olarak öne çıkıyor.

KDM’nin kurucusu Murat İzci, “AVM’lerin modern perakendenin gelişimine, istihdama kayıtlı ekonomiye ve sosyalleşmeye büyük faydası var. Ama plansız büyümemiz hak ettiği değerin altında bir görüntüye sebep oluyor'' dedi.

Verimli AVM sayısı artacak

AVM yatırımlarıda Avrupa düzeyine ulaştığımızı ancak gelir oranının yükselmesi gerektiğini söyleyen İzci, ''Sektörümüzde verimliliğin evrileceği günleri bekliyoruz'' dedi. ''AVM sayısında istediğimiz rakama ulaşacağız'' diyen...