17 / 05 / 2024

AVM ciroları eylül 2014

AVM ciroları eylül 2014

AVM Endeksi'nin Eylül ayı ve 2014 yılı 3. çeyrek sonuçları açıklandı. Buna göre AVM Ciro Endeksi Eylül’de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 26 artarak 171 puana tırmandı.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

AVM'lerin perakende cirosu Eylül ayında arttı!

AYD Perakende Ciro Endeksi, Eylül ayında önceki aya göre yüzde 0,7  artışla 293 puana ulaştı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

AVM cirolarında eylül ayı umudu!

AVM’lerin eylül ayı itibarıyla eski kalabalık günlerine döneceğini söyleyen Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu...

AVM Perakende Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı!

AVM Perakende Ciro Endeksi’nin Eylül ayı ve 3. çeyrek sonuçları açıklandı. Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı...

AVM ciro endeksi Eylül'de yüzde 31,5 arttı!

Her ay düzenli olarak yayımlanan AVM Endeksi Haziran sonuçları yayınlandı. AVM ciro endeksi, Eylül ayında yüzde 31,5 artış göstererek 284 puan oldu.

Gebze Center AVM Eylül 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM için Eylül 2018-30 Eylül 2018 döneminde 1 EURO kurunun ağırlıklı ortalamasını 5,54 TL olacak şekilde belirledi...

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

AVM Ciro Endeksi Eylül ayında yüzde 8,5 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi verilerinin Eylül ayı sonuçları açıklandı. 

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Küçükyalı Hilltown AVM Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı'da inşa ettiği Hilltown Alışveriş Merkezi, eylül ayında faaliyet göstermeye başlayacak.

AVM ciroları eylül 2014 Haberi

AVM ciroları eylül 2014


Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin Eylül ayı ve 2014 yılı 3. çeyrek sonuçları açıklandı. Buna göre AVM Ciro Endeksi Eylül’de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 26 artarak 171 puana tırmandı. Endeks bu yılın üçüncü çeyreğinde ise geçen yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yüzde 13 artarak 165 puana çıktı. Eylül ayında en yüksek ciro artışının yaşandığı kalem giyim olurken, bu alanda bir önceki yılın aynı ayına göre yaşanan artış oranı yüzde 34 oldu. Giyim kategorisindeki artışta en önemli etkeni bayram tatilinin oluşturduğu belirtildi. Bayram etkisiyle birçok kategorinin cirosunda önemli yükseliş yaşanırken, ayakkabı kategorisindeki ciro artışı yüzde 30 olarak gerçekleşti. Ekim ayında TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerine göre en yüksek fiyat artışının yaşandığı...