13 / 05 / 2024

avm değerlendirmeleri

avm değerlendirmeleri

Deniz Şahinkaya, 2014 sonunda tamamlanması muhtemel AVM’lerle birlikte kiralanabilir alanın 4.764.536 m2’ye ulaşacağını, 2015’te bu rakamın yaklaşık %14, 2016 yılsonuna kadar da yaklaşık %22 artmasını beklediklerini belirtti.

Happy Fit Spor Akademisi 23 Nisan'da Cevahir AVM'de!

Happy Fit Spor Akademisi 23 Nisan'da Cevahir AVM' de. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri Happy Fit Spor Akademisi ile bayramın coşkusunu yaşayacak.

Diamond By Naci Şenocaklı Akasya Acıbadem AVM'de mağaza açtı!

Diamond By Naci Şenocaklı, 4'ncü şubesini Akasya Acıbadem'de açtı. Markanın sahibi Naci Şenocaklı, "Nişantaşı, Akmerkez ve Suadiye'deki mağazalarımızdan sonra Akasya Acıbadem AVM'de de şube açtık" dedi

Ragıp Buluç: Atakule'yi AVM değil park yapsınlar!

Atakule'nin mimarı Ragıp Buluç "AVM değil park yapsınlar imzamı atacağım" dedi. "Bu projenin statiğini rahmetli Alhan Gedik yaptı. Projenin denetlemesini ise Alman Profesor Le uonard yaptı...

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar çiçek dikiyor!

İstanbul Ataşehir ’de bulunan Novada Ataşehir AVM, 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihilerinde tüm çocukları “ Oyuncak Atölyesi ” ne davet ediyor. Novada Ataşehir AVM’de çocuklar çiçek dikiyor.

İnşaat sektörü temsilcilerinden seçim değerlendirmeleri!

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından inşaatçılar için maraton başladı. Projelerini hayata geçirmek için seçimi bekleyen sektör temsilcileri, satışların tekrar artacağını belirtiyor. İşte inşaat sektörü temsilcilerinden seçim değerlendirmeleri...

Vatan Bilgisayar Festiva AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar, 2014 yılında 50 yeni mağaza açma hedefiyle yola çıkarken yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyorTürkiye'nin 48 ayrı ilinde hizmet veren Vatan Bilgisayar, Muğla'da 2'nci mağazasını Festiva AVM'de 28 Mart Cuma günü hizmete açtı.

Osmanlı’ya Hükmeden Kadınlar Sergisi Novada Ataşehir AVM’de!

Osmanlı’ya Hükmeden Kadınlar Sergisi Novada Ataşehir AVM’de. Hürrem Sultan, Kösem Sultan Nurbanu Sultan ve Safiye Sultan’ın hayatları ve dönemlerine ilişkin kısa bilgiler bu sergide yer alıyor.

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı!

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı bulunuyor. Konyalılara ve Konya ’yı ziyaret edenlere ücretsiz olarak sunulan bu adrenalin yükselten eşsiz deneyime aileler, gençler davet ediliyor.

Harvey Nichols Next Level AVM'de mağaza açtı!

Next Level AVM'de yer alan Harvey Nichols Ankara mağazası, kadın, erkek, çocuk, aksesuar, kozmetik ve home departmanlarıyla 62'si özel olmak üzere, 350'yi aşkın markadan oluşan geniş marka yelpazesiyle yaşamın tüm alanlarına hitap ediyor.

Tekin Acar Cosmetics Ankara Cepa Avm’de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda yeni konseptli ilk mağazası ParfumShop’ı Ankara Cepa Avm’de açtı. Tekin Acar Cosmetics yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuyor.

Apple Store mağazası Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak!

Apple mağazası İstanbul Zorlu AVM'de ne zaman açılacak? Apple Türkiye, Türkiye'nin ilk AppleStore'u için büyük açılışı ne zaman yapacak? İşte Apple Store Zorlu Center AVM mağazasının Nisan ayında açılış günü ve saati...

Apple Store Türkiye Zorlu Center AVM'de ne zaman açılıyor?

Apple Store, Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu AVM'de ne zaman açacak? Zorlu Center AVM'de Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası ne zaman açılacak? Apple Store hangi gün ve saat kaçta açılacak? İşte cevaplar...

Novada Ataşehir AVM'de Kanz mağazası açıldı!

Çocuk giyiminde 0-14 yaş dünya markaları, özel koleksiyonları ile artık İstanbul Novada Ataşehir AVM’ de birbirinden renkli bebek çocuk koleksiyonları Kanz mağazasında sizi bekliyor...

avm değerlendirmeleri Haberi

avm değerlendirmeleri

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan EVA Gayrimenkul Değerleme’den Lisanslı Değerleme Uzmanı Deniz Şahinkaya, 2014 sonunda tamamlanması muhtemel AVM’lerle birlikte kiralanabilir alanın 4.764.536 m2’ye ulaşacağını, 2015’te bu rakamın yaklaşık %14, 2016 yılsonuna kadar da yaklaşık %22 artmasını beklediklerini belirtti.

İstanbul’un en çok göç alan şehirlerden olduğunu ve nüfus artışına paralel olarak gereksinimlerin arttığını, bunun da AVM projelerinin sayısını artırdığını söyleyen Şahinkaya; “Açıklanan istatistiki veriler İstanbul’un nüfusunu 14.160.467 kişi gösterse de aslında daha fazla olduğu tahmin edilmektedir. Nüfus artışı her türlü alışverişin tek noktadan yapılması kolaylığını sağlayan, sosyal donatılarıyla tüketicilerin keyifli zaman geçirmesine de olanak veren AVM’lerin sayısında artış yaratıyor doğal olarak” şeklinde konuştu.

Satın alma paritesi yüksek İstanbul’da kiralanabilir AVM alanı Türkiye toplamının %41’i

Şahinkaya, Türkiye’nin özellikle satın alma paritesinin...