05 / 05 / 2024

avm kampanyaları

avm kampanyaları

AVM'lerin yılbaşı rekabeti sürüyor. Yılbaşı alışveriş pastasından daha fazla pay almak için rekabet eden alışveriş merkezleri ( AVM ) birbirinden cazip hediyelerle müşteri çekmeye çalışıyor.

AVM'ler düzenledikleri kampanyalar ile birbirleriyle yarışıyor!

Yeni yıl kampanyaları düzenleyen AVM'ler daha çok ziyaretçi çekebilmek için lüks otomobil verme yarışına girdi. AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark AVM, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı

Yalova Özdilek AVM 6. yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı!

Yalova Özdilek AVM, 6. yaşını Çeşitli etkinler ve büyük kampanyalar ile kutladı. Açılış yıl dönümüne özel Canlı müzik ziyafeti, çocuklara özel etkinlikler ve misafirlerimiz ile Yalova Özdilek Yönetimi büyük 6. Yaş günü pastasını birlikte kestiler.

Meydan Merter AVM'de kampanyalar devam ediyor!

Meydan Merter AVM'de kampanyalar devam ediyor. Merterliler ve Merter’i ziyaret edenler; cazip alışveriş ve sosyallik merkezi Meydan Merter AVM’ ye giderek şansınızı yakalayın! Nasıl mı?

Sanko Park AVM ev kazandırıyor!

Sanko Park AVM ev kazandırıyor...Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi (AVM) yaptığı kampanyalar ve etkinliklerle, tüketicinin yanında olmaya devam ediyor...

Hulusi Belgü: AVM'lerin cirosu 60 milyar TL'ye ulaşacak!

AVM Endeksi 2013 Yılı Kasım ayı sonuçlarını değerlendiren AYD Başkanı Hulusi Belgü Aralık ayında yılbaşı kampanyalarının da etkisiyle cirolar daha da artacak ve yıl sonu beklentisi olan 60 milyar TL seviyesine ulaşacaktır diyor...

Kent Meydanı AVM ev kazandırıyor!

Sevdiklerine hediye almak isteyenler için adres değişmedi. %70'e varan indirimlerin başladığı Kent Meydanı AVM'de birçok mağaza yeni yıla özel çeşitli kampanyalar ile müşterilerine hizmet veriyor.

AVM'ler düzenledikleri kampanyalar ile birbirleriyle yarışıyor!

Yeni yıl kampanyaları düzenleyen AVM'ler daha çok ziyaretçi çekebilmek için lüks otomobil verme yarışına girdi. AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor.

Erzurum AVM ziyaretçilerine otomobil kazanma şansı sunuyor!

Ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırlayan Erzurum AVM, 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek.

avm kampanyaları Haberi

avm kampanyaları

Yeni yıl öncesi rengarenk süslenen AVM'ler, çeşitli aktivitelerle 2015'i karşılamaya hazırlanıyor. Sayıları son dönemde artan AVM'ler, yılbaşı alışverişinde daha fazla müşteri çekebilmek için önceki yıllarda olduğu gibi birbirinden cazip hediyeler vadediyor.


Armada Alışveriş Merkezi, geçen yıl müşterilere Mercedes SLK verirken, bu yıl Jeep Cherokee kazanma şansı tanıyor. Ziyaretçiler Armada'dan 1 Mart 2015'e kadar yapacakları her 100 liralık harcamaya karşılık bir çekiliş hakkı kazanacak. Talihli müşteri çekilişle belirlenecek.


Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi de ziyaretçilerini araç sahibi yapacak AVM'ler arasında yer alıyor. Müşteriler, Panora'dan 16 Şubat 2015'e kadar yapacakları her 250 liralık alışveriş karşılığında 3 Mercedes GLA 200 AMG'den birini kazanma şansı yakalayacak.


CEPA Alışveriş Merkezi de yeni yılda talihli müşterilerinin ayağını yerden kesecek. Ziyaretçiler, 15 Ocak'a kadar CEPAKART veya CEPASO Kartla aynı...