07 / 05 / 2024

avm kapanma saati

avm kapanma saati

Perakende sektörünün Ramazan ve Kurban Bayramı dışındaki en bereketli aylarından biri olan aralıkta, bu yıl geçen yıla göre daha yüksek ciro yapılıyor. Bazı alışveriş merkezleri alışma saatini gece 12'ye kadar uzatıyor...

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

AVM'ler için kira düzenlemesi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

AVM'ler bayramda açık olacak mı Mayıs 2021?

Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında 29 Nisan tarihinde başlatılan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte detaylar...

AVM'ler bayramda açık mı?

29 Nisan'da başlayan tam kapanma dönemi 17 Mayıs tarihinde sona eriyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı? Bayramda alışveriş merkezleri açık olacak mı? İşte detaylar...

AVM kiracılarını sevindiren haber!

AYD Yönetimi tam kapanma döneminde AVM'de faaliyet gösteren esnaftan kira almayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan  Başkan Hüseyin Altaş, “Elbirliği ile bu süreci aşacağız” dedi.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

AVM ve perakende sektörünü neler bekliyor?

Türkiye toplam 436 AVM sayısı ile dünya klasmanında yer alıyor. Kovid-19 sebebiyle zorlanan bu AVM’lerden bazılarının sonunun kapanma olduğu öngörülüyor. İngiltere'nin kuzeyinde bulunan küçük bir kentte ise 1970'li yıllarda inşa edilen AVM yıkılıp yerine yeşil alan yapılacak.

AVM kiracılarını şaşırtan gelişme! Yeniden kapanabilir!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, "AVM'ler ikinci kez kapanabilir. Yeni kapanma, kısıtlama gündemde. İkinci kapanmayı alışveriş merkezi yatırımcıları kaldıramaz" dedi..

AVM'lerde açılış-kapanış saatleri değişti!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerde saat 12.00 - 20.00 saatleri arasında geçerli olacak şekilde esnek çalışma saati uygulanması için aldıkları tavsiye kararını açıkladı.

AVM’de kazan-kazan modeli!

Düşük doluluk ve kepenk kapanma riski almak istemeyen Çamsan Park, AVM'de yeni bir model yarattı. Markalara özel kiralama koşulları sunan AVM, mağazalar ciro yaptıkça kazanacak...

avm kapanma saati Haberi

avm kapanma saati

Perakende sektörünün Ramazan ve Kurban Bayramı dışındaki en bereketli aylarından biri olan aralıkta, bu yıl geçen yıla göre daha yüksek ciro yapılıyor. Bazı alışveriş merkezleri yoğun müşteri ziyaretini kabul edebilmek için, çalışma saatini gece 12'ye kadar uzatırken, birçok cadde mağazası da aynı uygulamayı devreye aldı. 


HAFTA SONLARI DOLUYOR 

İstanbul'un en kalabalık AVM'lerinden biri olan İstinye Park'ın Genel Müdürü Tolga Engin, "Son iki haftadır cuma ve cumartesi günleri gece 12'ye kadar açığız. AVM'miz özellikle hafta sonları tamamen doluyor. Satışlarda da geçen yılın üzerindeyiz" dedi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü de, bu yıl geçen yıla göre satışların daha yüksek olduğunu kaydetti. Belgü, "Birçok AVM yılbaşı yoğunluğu yaşıyor. Bizim için en önemli ay aralıktır" diye konuştu. 


İNDİRİM DE ETKİLİ OLDU 

Alışverişi tetikleyen...