25 / 07 / 2024

avm kirası kaç tl

avm kirası kaç tl

Döviz kurundaki dengesizliğe piyasadaki durgunluk da eklenince perakendeciler çıkmaza düştü. Markalar AVM kiralarının TL’ye dönmesini isterken AVM yatırımcıları, “Döviz uzun vadede avantajlı” diyor

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?

Kademeli normalleşme ile birlikte AVM'lerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Bugün itibariyle alışveriş merkezleri hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare oldu?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 157,44 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

avm kirası kaç tl Haberi

avm kirası kaç tl

Piyasadaki durgunluk nedeniyle zor günler geçiren perakendecilerden AVM'lere "Kirayı TL'ye döndürün" çağrısı geldi. Kategori Mağazacılığı Derneği Başkanı ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, 7-8 yıldır açık olan ve buna bağlı olarak döviz borcu bitmiş olduğu öngörülen AVM'lerin kiraları TL'ye döndürmesi gerektiğini söyledi. Perakendecilerin nefes alması ve işlerine devam etmeleri için bu adımın atılmasının şart olduğunu dile getiren Özpamukçu, "Özellikle tatil bölgelerindeki mağazalarda ciddi ciro kaybı var. Biz ürün çeşitliliğiyle zararımızı kapatmaya çalışırken AVM'lerin de bize yardımcı olması gerekiyor" dedi. Cadde mağazalarında bile bireysel olarak dövizden TL'ye dönüldüğünün altını çizen Özpamukçu, "TL ile kazanıp dövizle kira ödemek maliyetlerimizi katladı" diye konuştu.


AVM SAHİPLERİ BANKA GİBİ ÇALIŞIYOR

Hotiç'in sahibi Mehmet Hotiç ise AVM'lerin hızla fonlara satıldığını dolayısıyla da fonların banka gibi çalıştığını...