22 / 05 / 2024

Avm Köşk İlçesi

Avm Köşk İlçesi

Aydın'ın Köşk ilçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kılınç, '' İlçemiz yatırıma doyacak " diye konuştu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Gayrimenkul değer artış kazancı pişmanlık dilekçesi!

Gayrimenkulünü edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satıp beyannamede bulunmayanlar pişmanlık dilekçesi verebiliyor. İşte gayrimenkul değer artış kazancı pişmanlık dilekçesi...

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Malatya'daki ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Malatya'da, 24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina, kontrollü olarak yıkılıyor.

Bodrum'da 'hassas alan'daki son işletme de yıkılıyor! 

Cumhurbaşkanı kararıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen Muğla'nın Bodrum ilçesi Küdür Yarımadası Doğal Sit Alanı'ndaki plajda yer alan son işleme de yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Malatya'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor.

Avm Köşk İlçesi Haberi

Avm Köşk İlçesi

Rıfat Kadri Kılınç, "Köşk Hükümet Konağı, AVM Projesi, Köşk ilçe hastanesi, spor salonu gibi projelerimiz var. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız hız kesmeden 2015 yılında da devam edecektir. Geçen sene birçok başarılı işe imza attık, bu sene Köşk'ün proje ve yatırım yılı olacak, ilçemiz yatırıma doyacak" diye konuştu. 


Habertürk...