29 / 04 / 2024

AVM kurunda son durum

AVM kurunda son durum

Son dönemde dövizde yaşanan artış AVM'leri de harekete geçirdi. Dolar ve avro ile kira alan bazı AVM'ler kurları sabitledi.

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin etkileri görülmeye devam ediyor. Her şeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkiledi. Euro/TL kuru bugün 30 TL sınırını geçti. 24 Ekim Salı euro/TL kurunda son dakika gelişmesi...

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Pazar Euro kurunda son dakika...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolar TL kurunda son tahmin geldi! İşte 2023 yıl sonunda doların geleceği seviye!

Son günlerin en tartışmalı konularından birisi de Türk Lirası’nın dolara karşı değeri. Bu konuda ekonomistler ve yatırım bankaları birbirinden farklı farklı tahminler paylaşsa da genel olarak dolar TL kurunda önümüzdeki günlerde yukarı giden bir seyir öngörülüyor.

Euro alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten kesin açıklama geldi! Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Seçim sonrası döviz kurlarında iniş çıkışlar devam ederken, yatırımcılar ''Euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş'ten euro ile ilgili kesin açıklama geldi. İşte euro kurunun geleceği rekor rakam...

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

1 Euro bugün kaç lira oldu? Elinde Euro olanlar hemen baksın! 2 Nisan 2023 Euro kurunda son dakika! 

Geçtiğimiz iki senedir sık sık kırdığı rekorlarla gündem olan euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Euro bugün kaç lira oldu? Euro/TL'de son durum ne? İşte 2 Nisan 2023 Euro kuru...

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

Euro 21 TL'yi geçti! Euro kurunda son durum ne? İşte 29 Mart 2023 Euro kuru!

Yatırımcılar tarafından son durumu merak edilen ve araştırılan Euro kuru Euro 21 TL'yi geçti. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

AVM kurunda son durum Haberi

AVM kurunda son durum

Bünyesinde 5 AVM bulunan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kiracı mağazaların tabela indirmesinin AVM'ye zarar vereceğini belirterek, "Kimi AVM'lerimizde avro, kimi AVM'lerimizde de doları sabit ledik. 4 ayda bir sabitlediğimiz kurda güncellemeye gidebiliyoruz. AVM'nin cirosu ve ekonomik duruma göre karar alıyoruz" dedi. Bezci, avroyu 2.5 lirada, doları ise 2.3 lirada sabit lediklerini söyleyerek, "Güncel kur olsaydı firmalar zarara girecekti. Kurdaki artışı kiracı karşılıyor. Ülke genelinde de birçok AVM kuru sabitliyor" diye konuştu. Kiraların kurdaki hareketlilikle artmasıyla kiracıların da ürün fiyatlarında artışa gideceğine dikkati çeken Bezci, "Dolar ve avronun artışı dolaylı yoldan kimi vuruyor? Yine vatandaşı vuruyor. Biz dükkânın kirasını artırıyoruz, kiracı da sattığı ürünün bedelini artırıyor. Birçoğunun aldığı ürünler de ithal markalarsa dövizle oluyor. Vatandaşı korumak adına...