30 / 04 / 2024

avm Mahmut Metin Gültekin

avm Mahmut Metin Gültekin

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, Türkiye perakende sektörünün en önemli organizasyonu Perakende Günleri kapsamında düzenlenen 'Perakende Güneşi Ödülleri'nde Yılın AVM Müdürü ödülünü aldı...

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığdaş ve Mahmut Metin Eren ortaklığıyla kuruldu.

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bilici tarafından kuruldu. 

AVM'lerdeki dükkan kiralarına düzenleme yapılmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden yapılan açıklamada, alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkan kiraları konusunda hükümetin yeni bir düzenlemesi yapması gerektiği belirtildi.

AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları mecliste!

İstanbul'da AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Hulusi Belgü: AVM'lere sınırlama ticarete ihanettir!

AYD Başkanı Belgü, "AVM'lere sınırlama getirilmesi konusunda hükümetin duruşu çok açık ve net. AVM veya organize perakende ticaretinin yüzde 30'u neredeyse pazar günleri yapılır. Bunu ortadan kaldırmak ticaret hayatına ihanet olur" dedi.

AVM'ler küçük esnafa açılacak mı?

Hükümetin 29 Ocak 2015 tarihinde çıkardığı perakende yasasında yer alan AVM’lerde (alışveriş merkezi) küçük esnafa yüzde 5 oranında kota ayrılması maddesi kâğıt üzerinde kaldı.

Mahmut Çelikus: AVM yasası 77 milyonun yasasıdır!

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, yeni AVM yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Meclis Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

AVM'lerin içinde yüzde 5 kota esnaf için ayrılacak!

Hükümetin mahalle kültürü geleneğini AVM'lerde yaşatmayı da amaçlayan bu girişimine temkinli yaklaşan esnaf, özellikle ek maliyetlerden çekiniyor. AVM'lerin içinde yüzde 5 kota esnaf için ayrılacak...

AVM'lerde devrim gibi değişiklikler!

Hükümetin uzun süredir hazırlığını yaptığı yeni AVM Yasası Meclis'e sunuldu. Artık alışveriş merkezlerinde acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası ve çocuk oyun alanı oluşturulması zorunlu olacak.

avm Mahmut Metin Gültekin Haberi

avm Mahmut Metin Gültekin

Perakende sektörünün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği Perakende Güneşi Ödülleri 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda gerçekleştirildi. Perakende Güneşi Ödüllerinde Yılın AVM Müdürü kategorisinin yanı sıra 12 alanda daha ödül verildi. Perakende Güneşi Ödül töreninde ödülünü Kiler CEO’su Nihat Özdemir’in elinden alan Mahmut Metin Gültekin, mayıs 2008’den beri müdürlüğünü üstlendiği Tepe Nautilus Alışveriş merkezini temsil ederek sektörün en başarılı organizasyonu Perakende Günleri’nde ödül almaktan mutluluk duyduğunu ifade...