18 / 05 / 2024

AVM sektörü 2013

AVM sektörü 2013

Türkiye'nin ilk outlet alışveriş merkezi Olivium, bu yıl ziyaretçi rekoru kırdı. AVM genel müdürü Berna Yüksel, 2013 yılı toplamında 600 bin yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek çoğunluğu ortadoğu'dan dedi...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

AVM sektörü 2022'de turist için çalışacak!

Dövizde meydana gelen kur artışı nedeniyle sektörden umudu kesen AVM ve perakende sektörü gelecek sene turist için çalışacak. 

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

AVM sektörü 2021'e pozitif bakıyor!

İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin cumartesi günleri faaliyet gösterecek olmasının sektörü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

AVM sektörü koronavirüsten olumsuz etkilenmeyi beklemiyor!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı. Baştürk, "AVM sektörüne olumsuz bir etki şu aşamada beklemiyoruz." dedi. 

AVM kiraları normale döndü, perakende sektörü nefes aldı!

2019'da toplam cirosunu artıran perakende sektörü, AVM kiralarının liraya dönmesiyle moral buldu. 2020 gündemlerinde yeni yasal düzenlemeler ve verimli büyüme var...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

10 soruda AVM sektörünün durumu!

AVM sektörünün şu anki durumunu ve yönünü Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun anlattı. İşte 10 soruda AVM sektörünün durumu...

AVM sektöründe yeni yatırım değil yenileme zamanı!

2018 sonunda 128 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşması beklenen AVM sektöründe yeni AVM açılışlarının yerini yenileme çalışmaları aldı. Rekabette farklılaşmak isteyen AVM grupları, halihazırda var olan projelerini milyon dolarlar harcayarak yeniliyor.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

AVM yatırımları 53,5 milyar dolara ulaştı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de AVM sektörüne bugüne kadar 52,5 milyar dolar yatırım yapıldığını belirterek, bu rakamın 2016'da hayata geçirilen projelerle 53,5 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

AVM sektörü 2013 Haberi

AVM sektörü 2013

Türkiye'nin ilk outlet alışveriş merkezi Olivium, bu yıl ziyaretçi rekoru kırdı. AVM genel müdürü Berna Yüksel, 2013 yılı toplamında 600 bin yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek çoğunluğu ortadoğu'dan dedi. 


TÜRKİYE turizmi hızla büyüyor. 2012 yılını 31 milyon turist ile kapatan ülkemiz, bu yılda aynı oranlarda turist misafir edecek. Turizm de yaşanan bu patlama perakende, yeme-içme, konaklama, alışveriş ve bunun gibi bir çok sektöre ciddi destek oluyor. Özellikle Alışveriş Merkezleri yabancı turistlerin alanına uğruyor. Olivium Outlet AVM Genel Müdür Berna Yüksel, 2013 yıluıda ağırlıklı olarak Ortadoğu olmak üzere 600 bin yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarım söyledi. Yüksel ile AVM sektörü ve Olivium'u konuştuk; Alışveriş merkeziniz hakkında bilgi verir misiniz? 


Emintaş Emlak ve inşaat Tic. A.Ş ve İleri Mensucat ve İnşaat Tic. T.A.Ş ortaklığı ile 2000...