29 / 04 / 2024

avm sektörünün cirosu ne kadar oldu

avm sektörünün cirosu ne kadar oldu

Doğan Burda'nın AYD ile gerçekleştirdiği etkinlikte, Türkiye'de alışveriş merkezi sektörüne yönelik gelişmeler ve sektörün büyüme beklentileri üzerine bilgiler paylaşıldı. Etkinliğe AYD Başkanı Hulusi Belgü de katılım gösterdi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

10 soruda AVM sektörünün durumu!

AVM sektörünün şu anki durumunu ve yönünü Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun anlattı. İşte 10 soruda AVM sektörünün durumu...

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

AVM sektörü 90 milyar büyüklüğe koşuyor!

Bloomberght TV'de İş Dünyası programını hazırlayan Hande Berktan, hızla büyüyen AVM sektörünü uzman konuklarıyla masaya yatırdı. İşte Berktan'ın bloomberght.com'da konuyla ilgili yazdığı köşe yazısı...

7. AVM Yatırımları Konferansı bugün yapıldı!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı bugün gerçekleştirildi.

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün toplam cirosu 300 milyon dolara ulaştı!

Son yıllarda gayrimenkul sektörü hızla büyüyor ve sektörde yeni iş alanları beliriyor. İşte bu alanlardan biri de gayrimenkul değerleme sektörü. Yaklaşık 7 bin 500 kişiye istihdam sağlayan sektörün toplam cirosu 300 milyon dolara ulaştı.

Parekende sektörünü AVM'ler tetikleyecek!

Parekende sektörünü AVM'ler tetikleyecek. Deloitte Türkiye’nin raporuna göre, perakende sektörünün büyüklüğü 303 milyar dolar oldu. Gıdanın payı yüzde 44 olurken AVM sayısındaki artışın büyümeyi tetikleyeceği öngörülüyor.

Hazır beton sektörünün cirosu 2013 yılında 9 milyar TL'yi buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, sektörün 2013 yılı itibarıyla yaklaşık 9 milyar TL'lik ciroya ulaştığı bilgisini verdi. Sektörde 30 binden fazla kişinin istihdam edildiğini iletti.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü 27 Şubat'ta yapılacak. Buluşmada Kriz ve Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama konusu konuşulacak...

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü 27 Şubat'ta yapılacak. Buluşmada Kriz ve Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama konusu konuşulacak...

avm sektörünün cirosu ne kadar oldu Haberi

avm sektörünün cirosu ne kadar oldu

Doğan Burda Dergi Grubu, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile alışveriş merkezlerine yönelik projelerinin paylaşıldığı bir etkinlik düzenledi. 32 AYD üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Doğan Burda Dergi Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Koray Bilici kurumun 2016 vizyonunu paylaştığı bir sunum yaptı. Bilici sunumunda, Doğan Burda'nın AVM'lere yönelik geliştirdiği projeleri aktardı. 


YÜZDE 15 BÜYÜME BEKLENİYOR 

Etkinlikte konuşan AYD Başkanı Hulusi Belgü ise  Türkiye'de AVM sektörünün büyüme hızının devam ettiğini ve AVM sayılarının hızla artarak 363'e ulaştığını belirtti. Belgü, şu bilgileri verdi: "AVM'lerde metrekare olarak kiralanabilir alan 10,6 milyon metrekareye ulaşmış oldu. Yakın zaman içinde toplam kiralanabilir alanın 12 milyon metrekareye ulaşacağı tahmin ediliyor.  Bu yıl yaklaşık yüzde 15 gibi büyüme ile 115-120 milyon TL ciro beklentisi içindeyiz. Dernek olarak...