29 / 04 / 2024

avm yaşamı

avm yaşamı

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

Samsun Bulvar Yaşam AVM değerleme raporunu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi Mayıs'ta açılıyor!

SYMBOL Yaşam ve Alışveriş Merkezi; sağlık, turizm ve gösteri merkezi gibi değişik konseptleri içerisinde bir araya getirerek, AVM sektöründe farklı bir karma proje konseptine imza attı. SYMBOL AVM Mayıs 2015'te açılıyor..

Reduga Park AVM sosyal yaşam alanı kurgulama iddiasını taşıyor!

DP+Güzey Mimarlık tarafından Rusya’nın Perm kentinde uygulanmak üzere tasarlanan Raduga Park AVM, sadece bir alışveriş merkezi olmanın ötesine geçerek, şehrin en önemli çekim merkezi olmaya aday sosyal bir yaşam alanı kurgulama iddiasını taşıyor…

Tatvan Yaşam AVM ADÜAŞ tarafından 16 Aralık'ta ihale ediliyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından, Bitlis Tatvan'da yer alan Yaşam AVM satışa çıkarıldı. AVM'nin satış ihalesi 16 Aralık 2014 tarihinde yapılıyor...

Makyol Yaşam lansman kampanyasının son günü Marmara park AVM'de!

Makyol Yaşam Beylikdüzü, lansmana özel cazip fiyat kampanyasının son günü 2 Kasım 2014 tarihinde Marmara Park AVM’de yüzde yüz bir eve sahip olmak isteyenlerle buluşuyor.

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde otomobil fuarı açıldı!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde sergilenen ünlü markalara ait son model otomobiller ziyaretçilerin ilgisini çekti. 55 adet otomobilin sergilendiği fuarda AVM ziyaretçileri hayallerindeki son model arabalara binip keyif aldı.

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yenileniyor!

Samsun Atakum'da bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Mayıs-Haziran aylarında renovasyon başlayacak. AVM, müşterileri için yeni çehreye kavuşacak. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor.

Selçuk Şişman: AVM'ler sosyal yaşam merkezleridir!

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman: "Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinde sosyal yaşam alanları inşa ettiğini belirterek, "AVM'lerimizde insanlar mutlu olsunlar istiyoruz" dedi.

avm yaşamı Haberi

avm yaşamı

Ankara’nın başkent imajının, son yıllarda ortaya konulan niteliksiz inşaat projeleri ve AVM kültürüyle büyük değer kaybına uğradığını ifade eden Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo, “Dünyaca tanınan ve turistik değer taşıyan Paris’teki Şanzelize, Londra’daki Oxford ve İstanbul’daki İstiklal Caddelerinin ortak özelliği, tarihi geçmişi modern hayatla birleştiren planlı yapılaşmadır. Ankara’nın da, bunca zamandır ihmal edilen belli başlı caddelerinin, planlı bir dönüşümle nefes alan yaşam alanları haline getirilmesi ve AVM tahakkümünden kurtarılması gerekiyor” dedi. Kentin markalaşması yönünde yerel yönetimlere büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Hasılcıo, “Ankara’daki Tunalı Hilmi ve Bahçelievler 7. Cadde gibi yaya yoğunluğunun yüksek olduğu caddelerin bir dünya markası haline gelememesinin ve Ankaralıları alternatif olmadığı için...