21 / 05 / 2024

avmler çedden muaf mı olacak

avmler çedden muaf mı olacak

AVM'ler ÇED'den muaf olmayacaklar mı? Bakan İdris Güllüce, "Alışveriş merkezleri (AVM) ve hidroelektrik santrallerin (HES) Çevresel Etki Değerlendirmeden (ÇED) muaf olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığını" bildirdi.

Belediyeden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Sinop İli Gerze Belediye Başkanlığı, Sinop Gerze Yaykıl Köyü'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul KDV'den muaf olarak satılacak.

Bakanlık bu duyuruyu deprem bölgesindeki vatandaşlar için yaptı! Muaf tutulacaklar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafında yapılan duyuruda, afet bölgesindeki vatandaşların SGK ile sözleşmeli sağlık kurumlarında muayene katılım payından muaf tutulacağını duyurdu.

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi! MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi. Peki Mondial 100 Superboy i'nin Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 323,21 metrekarelik konut alanı imarlı arsa satıyor.

O ilde KDV'den muaf ve taksitle 21 arsa ile 3 arazi satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Gümüşhane ili Şiran Milli Emlak, Gümüşhane ili Şiran ilçesinde yer alan 21 arsa ile 3 araziyi KDV'den muaf ve taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 113 bin 800 TL'ye konut imarlı arsa satacak. KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan 56 bin 100 TL'ye hem imarlı hem de KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 56 bin 100 TL'ye hem imarlı hem de KDV'den muaf arsa satacak. Bu fırsatı kaçırmayın...

Tek evi olanlar emlak vergisinden muaf mı?

Emlak vergisinden muaf olma durumu araştırılan konulardan biridir. İşte emlak vergisinden kimler muaf olur? İşte detaylar!

Milli Emlak 97 bin 473 TL'ye imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 97 bin 473 TL'ye imarlı arsa satıyor. Konut alanı imarlı olarak belirtilen arsa KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

O ilde KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa KDV'den muaf olarak satışa çıktı.

Belediye KDV'den muaf üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Arapçiftliği Mahallesi'nde yer alan üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar KDV'den muaf...

avmler çedden muaf mı olacak Haberi

avmler çedden muaf mı olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Alışveriş merkezleri (AVM) ve hidroelektrik santrallerin (HES) Çevresel Etki Değerlendirmeden (ÇED) muaf olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığını" bildirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçen kasım ayında ÇED Yönetmeliği'ni değiştirmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikte alışveriş merkezleri, golf tesisleri, toplu konut projeleri, 100 km ve altı demiryolu projeleri, beyaz eşya boyama tesisleri, tuz çıkartılması, orman alanlarının dönüştürülmesi projeleri ÇED kapsamından çıkarılmıştı.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Alışveriş merkezleri (AVM) ve hidroelektrik santrallerin (HES) Çevresel Etki Değerlendirmeden (ÇED) muaf olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığını" bildirdi. Bakan Güllüce, yaptığı yazılı açıklamada, ÇED onayı verilen faaliyetler ve yapılan denetimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. ÇED Yönetmeliği'nin AB ile uyumlu hale getirildiğini, yeni yönetmeliğin AB ÇED direktifinden daha sıkı olduğunu kaydeden Güllüce, "AVM...