07 / 05 / 2024

AVMler kepenk kapatmıyor

AVMler kepenk kapatmıyor

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, bazı markaların alışveriş merkezlerinde kepenk kapattığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Kira artışları sahafları da vurdu: Kimi kepenk indiriyor, kimileri kafeye dönüşüyor! 

Sahaflar, öğrenci semtlerinde bile fahiş kiralar ve internet satışları yüzünden güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Kimi sahaflar yüksek maliyetler yüzünden kepenk indirirken, kimi kitapçı dükkanlarına çok satan ürünlerden getirmeye başladı, kimileri de kafe oldu. İşte ayrıntılar..

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020?

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020? Alışveriş merkezleri bayramlarda açık olacak mı 2020? İşte AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 sorusunun yanıtı...

Kepenk kapatan esnaf sayısında büyük artış: AVM ve markalar poker oynuyor!

Koronavirüs salgını sonrası müşteri sayısında ve satışlarda tarihi dip seviyelerine düşen esnaf ve markalar kepenk kapatıyor...

Tekstil merkezlerinde esnaflar kepenk kapatıyor!

Laleli, Osmanbey ve Merter, koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ticaret merkezleri arasında yer aldı. Tekstil merkezlerinde boşalan dükkan sayısında yüzde 30-40 artış yaşandı.

ABD'de fabrikalar birer birer kepenk kapatıyor!

Detroit otomobil üreticileri koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ABD'de bulunan fabrikalarını kapatacağını açıkladı.

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVMler bayramda açık mı 2019?

AVMler bayramda açık mı 2019 sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı? İşte o soruların yanıtları...

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

AVMler kepenk kapatmıyor Haberi

AVMler kepenk kapatmıyor

 Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, bazı markaların alışveriş merkezlerinde kepenk kapattığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.


Belgü, bugün bir gazete yer alan ve "perakende sektöründe cadde mağazalarının kapanmaya başladığı, yakın zamanda alışveriş merkezlerindeki mağazalarda da aynı durumun yaşanacağı" yorumunu içeren haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.


Bugüne kadar 52 milyar dolar yatırım yapmış bir sektörü temsil eden AYD olarak konuyu yakından takip ettiklerini belirten Belgü, terör olayları, turist sayısındaki düşüş, darbe girişimi ve bunun psikolojik etkileri sebebiyle Türkiye ekonomisinin çalkantılı dönemlerden geçtiğini, ancak Türk insanının hayata sıkı sıkı tutunarak ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapmaya ve ekonomiyi desteklemeye devam ettiğini dile getirdi.


"İlgili makalede bahsi geçen bazı markaların alışveriş merkezlerinde kepenk kapattığına dair haber gerçeği yansıtmamaktadır" diyen Belgü,...