05 / 05 / 2024

AVMlerde yenilik

AVMlerde yenilik

Bu yıl yeni AVM'ler açılacağını belirten TAMPF Başkanı Küçük, organize perakende de cironun 120 milyar dolara ulaşacağını ifade etti. TAMPF üyeleri, dün bir basın toplantısı düzenleyerek güncel değerlendirmeler yaptı.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

 Muadillerinin bu özelliği çoktan kullanıyor olmasına rağmen WhatsApp bir yenilik yaparak sesleri metne dönüştürme fonksiyonunu sonunda getiriyor. WhatsApp kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği özelliğin ise ne zaman kullanılacağı şimdilik meçhul.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 süper fiyata! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold alımlarında 4000+1500  ve Galaxy Z Flip4 alımlarında 2500+500 TL değerinde indirim sağlıyor. Ayrıca çoklu değişim programı ile 35 bin lira ile 12 bin 200 lira arasında değişim imkanları sunuyor. İşte kampanya şartları

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

SGK'dan üç yenilik! Milyonlarca emekliye müjde!

Milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zamlı maaşlar belli oldu. Bu süreçte SGK tarafından üç yenilik hayata geçirildi. İşte ayrıntılar...

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

AVMlerde yenilik Haberi

AVMlerde yenilik

Bu yıl 2014'e paralel bir büyüme beklediklerini açıklayan TAMPF Başkanı Vahap Küçük, "2015'te perakende sektörü yüzde 9 büyüyecek. Organize perakendede cironun 120 milyar doları aşmasını hedefliyoruz" dedi. 


Geçen yıl da yüzde 9 büyüdüklerini vurgulayan Küçük, şöyle devam etti: "Toplam perakendede istihdam 2,5 milyon oldu. Bunun 750 bini organize perakende de yer aldı. Toplam perakendenin 2014'de 250 milyar dolar olan cirosun  110 milyar dolarını organizede gerçekleştirdi." Bu yıl içinde 20 yeni alışveriş merkezinin kapılarını arayalayacağını açıklayan Küçük, perakende istihdamına yaklaşık 50 bin kişilik katkı sağlanacağını belirtti. Küçük, petrol fiyatındaki düşüş, turizm gelirindeki artış, yurtdışı mağazacılıktaki gelişme gibi unsunların kendilerini olumlu etkileyeceğini anlattı. Küçük, risk oluşturan olumsuz faktörleri ise şöyle sıraladı: 


Eurodaki düşüş sıkıntı..

"Rusya ve Ukrayna'da krizin devam etmesi, euronun dolar karşısında değer...