02 / 05 / 2024

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.



2-6 Eylül 2022 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Fuarı’nda sergilenen ürünlerin başarısı raporla da tescillendi. VDE sertifikaları, IFA’da Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal Haspolat’a verildi.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel’in tüm süreçlerinde sürdürülebilir yöntemler kullanarak ürettiği ve 2-6 Eylül 2022 tarihleri arasında IFA 2022’de sergilenen yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı. Sertifikalar VDE Yönetim Kurulu Üyesi Sven Öhrke tarafından Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal Haspolat’a verildi. Alman VDE; temel hedefi inovasyon, güvenlik ve kalite anlamında uluslararası standartlara yön verip bağımsız testler yapmak olan en prestijli bağımsız enstitülerden biri olarak biliniyor.


Vestel teknolojisi ile sürdürülebilir bir yaşamı mümkün kıldıklarına dikkat çeken VDE raporları ile ilgili açıklamada bulunan Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Almanya merkezli saygın ve bağımsız test kuruluşu VDE’den bu yıl da yeni teknolojileriyle aldıkları raporların doğru yolda olduklarının da göstergesi niteliğinde olduğunu söyledi.

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı


Geri Dön