04 / 05 / 2024

avmleri bekleyen yeni kurallar

avmleri bekleyen yeni kurallar

Salgın nedeniyle 21 Mart tarihinde kapılarını kapatan alışveriş merkezlerinin bir kısmı yeniden açılıyor. İşte AVM'leri bekleyen yeni kurallar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Yeni destekler için hazırlıklar başladı! Emeklilerin geliri artacak!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek yeni adımları açıkladı. İşte emeklileri bekleyen 7 destek...

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

Düşük faizli konut kredisi almak isteyenler dikkat! Yeni konut kredisinden kimler faydalanacak?

İlk kez ev almak isteyenler için konut kredisinde devlet desteği geliyor. Ev sahibi olmak için bekleyen milyonlarca vatandaş yeni konut kredisinin detaylarını merak ediyor. Peki yeni konut kredisinden kimler faydalanacak? 

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekli maaşlarına zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada zam için çarşamba gününün altını çizdi. Öte yandan zam ile ilgili yeni oran verildi.

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! Bu projeyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! TOKİ Ordu 2023 projesiyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor... 

Kahramanmaraş depreminden sonra Türkiye’yi bekleyen yeni felakete dikkat!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi toplam 10 şehrimizi etkilerken, yaşanan insani ve ekonomik kayıpların yanı sıra hem bölge insanını hem de ülke genelini gelecek dönemde çok büyük bir tehlike bekliyor.

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

TOKİ'den konut bekleyen Trabzonlular dikkat! 53 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesinin ihalesini 28 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek. Projede 53 yeni konut yer alacak.

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde! 14 milyon emekliyi bekleyen yeni yıl zammı ne kadar olacak?

Aralık ayı enflasyon oranı sonrasında işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları ne kadar artacak? En düşük emekli maaşı değişecek mi? Memur emeklilerinin zam oranı ne olacak?

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

Geçtiğimiz günlerde dolarda düşüş beklediğini bekleyen Selçuk Geçer, yeni bir açıklama yaptı ve tarih verdi.

İslam Memiş, gram altın için tarih verdi! İşte altını bekleyen yeni rekor!

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını hatırlatan Finans Analisti İslam Memiş, "Gram altında düşüşleri zor görüyorum, özellikle bin TL altına çok zor." ifadelerine yer verdi.

Tüm gözler yeni Kia Rio'da! Kia Rio ne kadar? Kia Rio 2022 fiyat listesi...

''Yolculuğa sıfırdan başla'' sloganıyla yeni dış ve iç tasarımı ile sürücülerini bekleyen Kia Rio otomobil markasının fiyat listesi belli oldu. Peki Kia Rio ne kadar? Kia Rio kaç para? İşte 12 Nisan 2022 Kia Rio 2022 fiyat listesi...

Konutta satışlar arttı, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut kredi faizlerindeki düşüşle beraber bekleyen vatandaş alıma geçti. Konut piyasası hareketlenince başlayınca şantiyeler de hızlandı. Sektör temsilcileri, 2021'in yeni projelerin yılı olacağını belirtirken, inşaat sektöründe vites artırıldığını dile getirdi...

avmleri bekleyen yeni kurallar Haberi

avmleri bekleyen yeni kurallar

Hürriyet gazetesi yazarı Fulya Soybaş, bugünkü yazısında alışveriş merkezlerini bekleyen yeni kuralları kaleme aldı.

Salgın nedeniyle 21 Mart’ta kapılarını kapatan AVM’lerin bir kısmı yeniden açılıyor. Sağlık Bakanlığı, ‘her 10 metrekareye bir kişi’ sınırlandırması getirirken giriş-çıkış ve maske kullanımı gibi birçok konuda da yeni önlemler aldı. Uzmanlar ise ortam havalandırması ve dezenfektasyon konusunda endişeli. Peki nasıl olmalı? İşte yanıtı.

YÜZDE 100 TAZE HAVA İLE HAVALANDIRMA YAPILMALI

Çevre mühendisi, 23. dönem AK Parti milletvekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk Türkiye’deki AVM’lerde havalandırmanın iç ortam havası yani ‘devridaim’ yöntemiyle yapıldığını söylüyor. Böylesi bir salgında bu sistemin hayli sağlıksız ve zararlı olabileceğinin altını çizen Prof. Dr. Öztürk “Virüs iç ortamda 3 saate kadar bulaşıcı olarak havada asılı kalabiliyor. Dolayısıyla siz aynı havayı alıp resirküle eder, tekrar içeri...