04 / 05 / 2024

avmlerin açık olduğu günler

avmlerin açık olduğu günler

Alışveriş merkezleri, mevcut düzenleme gereğince bayramda hizmet veriyor. Yeni AVM yasası 2014 tasarısı gereğince, pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak olan AVM'ler bayramda açık mı?

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Euro'dan yeni bir tarihi rekor! Euro 31,0123 TL'yi gördü...

Dolar rakamları, Türkiye piyasalarının açık olduğu saatlerde 28,64 Türk Lirası'na kadar çıkarak, böylelikle piyasalar açıkken gördüğü zirve seviyesine kadar ulaştı. Euro fiyatları ise, Euro/dolar paritesinin desteği ile değer kazanarak yeni tarihi rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

A101'den dev indirim! Dip fiyatlar tek tek açıklandı: Tereyağı, kırmızı et, peynir, salça! A101 aktüel ürünler kataloğu

A101'in Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün uygun fiyata satışa çıktı. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Ons altın mart 2022'den bu yana ilk kez 2020 dolara yükseldi. Ons altından aldıpı destekle altın ve altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bugün ne kadar? 30 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.092,83 liradan satılıyor. 30 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 29 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.092,90 liradan satılıyor. 29 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 28 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.085,44 liradan satılıyor. 28 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 28 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 27 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.091,20 liradan satılıyor. 27 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 27 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 23 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.078,38 liradan satılıyor. 23 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 23 Aralık altın fiyatları!

avmlerin açık olduğu günler Haberi

avmlerin açık olduğu günler

AVM'ler bayramda açık mı?

Alışveriş merkezleri, mevcut düzenleme gereğince bayramda hizmet veriyor. Yeni AVM yasası 2014 tasarısı gereğince, AVM'ler çalışma günlerinde sabah saat 10.30'da açılacak olan AVM'ler cumartesi hariç pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak. 


Diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapalı olacak. Ancak tasarıda dini bayramlar ile ilgili bir düzenleme yer alıyor.


AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunulan Yeni AVM yasa tasarısının diğer maddeleri ise şu şekilde;


Kuruluş izni almadan kurulan ve ticari faaliyette bulunan AVM'ler, büyük mağazalar ve zincir mağazalar vali tarafından kapatılabilecek. 


Bunların işletmecilerine satış alanları itibariyle metrekare başına 10 lira para cezası verilecek. 


İzin almadan çalışan AVM ve zincir mağazaların faaliyete geçmesi ancak cezalarını ödeyip gerekli izinleri almasıyla mümkün olacak. 


Fiilen tekrarı...