02 / 05 / 2024

AVM\'lerin açılış kapanış saatleri

AVM\'lerin açılış kapanış saatleri

Hakan Kodal, AVM yatırımlarında sindirerek büyüme dönemine gidiklerini açıkladı

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?

Kademeli normalleşme ile birlikte AVM'lerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Bugün itibariyle alışveriş merkezleri hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

AVM cirolarında eylül ayı umudu!

AVM’lerin eylül ayı itibarıyla eski kalabalık günlerine döneceğini söyleyen Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu...

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerin büyük çoğunluğunun bugün hizmet vermeye başladığını dile getirerek, "AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak" dedi.

AVM’ler açılışa hazırlanıyor!

Koronavirüs nedeniyle 21 Mart'ta kapanan alışveriş merkezleri (AVM) yeniden açılmak için gün sayıyor.

AVM'ler açılışa hazır! İşte yeni standartlar!

Normalleşme sürecinin hem gündelik hem de profesyonel yaşam açısından farklılıklar getirmesi beklenirken, bu süreçte AVM'lerde oluşacak yeni standartlar herkes tarafından merak ediliyor.

Alışveriş merkezleri açılışa hazırlanıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle 21 Mart tarihinde kapılarını kapatan alışveriş merkezleri (AVM) yeniden açılışa hazırlanıyor.

AVM\'lerin açılış kapanış saatleri Haberi

AVM\'lerin açılış kapanış saatleri

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hakan Kodal, alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarında sindirerek büyüme dönemine gidiklerini, hızlı büyüme döneminin sona erdiğini belirtti.

AVM yatırımlarıyla ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kodal, 2009'da 24 yeni AVM açıldığını ve 238 AVM sayısına ulaşıldığını, toplam metrekarenin de 5,7 milyona çıktığını söyledi.

Toplam cironun 18 milyar liradan 22 milyar liraya ulaştığını ifade eden Kodal, "En kötü dönemi biz 2009 senesinde yaşadık. 2010'da ise beklentiler daha olumlu. 2010 tekrar bir toparlanma yılı. Üyelerimizde metrekare bazında ciro artışı beklentisi yüzde 10 civarında" dedi.

Bu sene yaklaşık 38 AVM açılmasını beklediklerine işaret eden Kodal, cironun da 27 milyar liraya ulaşacağını tahmin ettiklerini kaydetti.

Hakan Kodal, "2010'da yeni yatırım beklemek çok zor ama başlayan AVM'lerin tamamlanmasını bekliyoruz. Metrekare bazında büyümenin 2010 yılından...