10 / 05 / 2024

avmlerin izin saatleri

avmlerin izin saatleri

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul su kesintisi 23 Şubat 2015 saatleri!

İstanbul'da 23 Şubat 2015 Pazartesi günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 23 Şubat 2015 saatleri...

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Ata GYO Çorlu'daki gayrimenkulün yapı kullanma izin belgesini aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ 'ın Çorlu ilçesinde yer alan gayrimenkulün yapı kullanma izin belgesini aldığını açıkladı. İşte açıklamanın detayları..

İstanbul su kesintisi 17 Şubat 2015 saatleri!

İstanbul'un bazı ilçelerinde 17 Şubat 2015 Salı günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 17 Şubat 2015 saatleri...

İstanbul su kesintisi 15 Şubat 2015 saatleri!

İstanbul'un bazı ilçelerinde 15 Şubat 2015 Pazar günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 15 Şubat 2015 saatleri...

Elektrik puant saatleri 2015!

Elektrikte çok zamanlı tarife olan puantlı tarifede, tüketimlerin düşük tarife olan Gece’ye kaydırılması halinde ucuz tarifeden yararlanma fırsatı doğuyor. Peki, elektrik puant saatleri 2015 hangi saat dilimleridir?

Resmi inşaat çalışma saatleri!

Resmi inşaat çalışma saatleri, 4 Haziran 2010 tarihinde 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte resmi inşaat saatleri...

AVM çalışma saatleri yasası 2015!

Yeni AVM yasası olan 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 29 Ocak 2015 tarihinde Resmi Gazate'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, yeni yasa ile AVM çalışma saatleri değişiyor mu?

Fırat Anlı: Kültürel alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri'nde yapılan ziyarette yaptığı konuşmada tarihi, kültürel ve doğal alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Hüseyin Sözlü: Tarım topraklarının imara açılmasına izin vermeyiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tarım topraklarının imara açılarak yok edilmesi hususunda çok titiz olduklarını ve de bu duruma izin vermeyeceklerini ifade etti.

Üsküdar elektrik kesintisi 15 Ocak 2015 saatleri!

Üsküdar'ın bazı mahalle ve sokaklarında, 14-15 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın 08.00 ile 13.00 saatleri arasında Üsküdar'da elektrik kesintisi yapılacak

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi nasıl çıkarılır?

Yeni yapılan yapıların oturma izni alabilmesinde yapıların imar planına ve projesine uygun yapılması şartı aranıyor.Peki,yapı kullanma izin belgesi nedir?Yapı kullanma izin belgesi nasıl çıkarılır?

avmlerin izin saatleri Haberi

avmlerin izin saatleri


Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti.


Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.


Bir alışveriş merkezindeki kapalı kar alanı, çocuklara karla oynama imkanı sunuyor. Her gün yağdırılan karda, soğuk havaya uygun kıyafetlerle mekana giren çocuklar kar simidiyle kayarak, snowboard yaparak, kar topu ve kar basketbolu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. 


Bazı çocuklar kardan adam yaparken, bir kısmı da kayak dersleri aldı.


Her türlü kış sporunu yapma imkanı bulan çocuklar, bu şekilde tatilin çok eğlenceli geçtiğini belirti.


Tatil nedeniyle kapasitesini yüzde 25-30 civarında artıran mekanı 3 günde yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti.


- Hem çalıştılar hem eğlendiler


Başka bir alışveriş merkezinde hizmet veren çocukların 32 istasyonda 100'den fazla mesleği...