06 / 05 / 2024

Avni Çelik müsiad

Avni Çelik müsiad

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik de toplantıya katıldı..

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Avni Çelik Servet GYO'daki 3.4 milyon TL'lik hissesini sattı!

Avni Çelik'in Servet GYO'da sahibi olduğu 3 milyon 407 bin 278 TL nominal bedelli 3 milyon 407 bin 278 adet hissenin borsa dışı satışını gerçekleştirildi...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Aykutalp tarafından kuruldu. 

MEG Çelik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEG Çelik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL bedelle Gökhan Çelik ve Mustafa Ergen tarafından kuruldu

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Avni Çelik 2017'de mesleği bırakacağını açıkladı!

Gayrimenkul başta olmak üzere 34 şirketi çatısı altında toplayan Sinpaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, ‘Bugüne kadar en büyük servetim, itibar sermayem oldu’ dedi. Çelik ayrıca, 2017 yılında profesyonel olarak mesleği bırakacağını da açıkladı…

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Avni Çelik müsiad Haberi

Avni Çelik müsiad

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa Büyük'ün yanı sıra MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik, derneğe üye firmalar, Türkiye'nin farklı illerinden ve Irak'tan gelen iş adamları katıldı. Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, 2015 yılında daha fazla gayret ederek, dikkatli olmaya, seçici ve aktif politikalar üzerinden harekete geçmeye ihtiyaç olduğunu söyledi. 

Olpak, 160 ülkeye ihracat yapan önemli bir il olduğunu...