02 / 05 / 2024

Avni Kurt kim

Avni Kurt kim

Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından " Kent Müzesi" yapılmasının planlandığı bildirildi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt projeyle ilgili açıklama yaptı.

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Koru Belediyesi turizm yatırımları yapacak!

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, turizm konusunda atağa geçeceklerini söyledi. “Sahilde bir tane butik otel projemiz bulunuyor. Onun temeli atılacak. Çınarcık Sahili’nde çalışmalarımız devam ediyor. Marina yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Yalova Çınarcık'a kent müzesi yapılacak!

Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından " Kent Müzesi" yapılmasının planlandığı bildirildi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt projeyle ilgili açıklama yaptı.

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün itfaiye raporu yayınlandı!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’ndaki Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nü kül eden yangınla ilgili itfaiye raporu kundaklama şüphelerini arttırdı. Yapılan araştırmada yangına neden olabilecek herhangi bir unsura rastlanılmadığı belirtiliyor

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Avni Kurt kim Haberi

Avni Kurt kim

Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından " Kent Müzesi" yapılmasının planlandığı bildirildi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yaptığı açıklamada, ilçede 20'nci yüzyılın başlarında İskele Meydanı'na yakın bir alanda  gümrük binasının bulunduğunu hatırlattı. Kurt, bu gümrük binasının resimlerini arşivlerden çıkardıklarını belirterek, şunları kaydetti:  "Yalova'da meydanda bulunan hükümet konağının kent müzesine dönüştürülme çalışması gibi, biz de dolgu alanının tamamlanmasının ardından gümrük müdürlüğünü kent müzesi olarak kullanmak istiyoruz. Orijinalini bire bir gösterecek şekilde bir yapı yapacağız inşallah. Bu yapı bizim mihenk taşımız...