20 / 05 / 2024

avrasya 2014 fuarı

avrasya 2014 fuarı

Tayvan’ın dünya lideri takım tezgahları markaları, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-19 Ekim’de düzenlenen MAKTEK Avrsaya 2014 fuarında son teknoloji ile üretilen yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Evine hırsız girenlerin yüzde 80'i taşınıyor!

8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Avrasya Pencere Fuarı gerçekleşti. Toplantıda ilk gündem evlerin güvenliğiydi.

Sistem Alüminyum pencere fuarına damga vurdu!

18. Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Fuara katılan Sistem Alüminyum en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlardan biri oldu.

Avrasya 2017 Fuarı, 1000’den fazla Rus ziyaretçiyi ağırlayacak!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı yarın başlıyor. Fuarda bu yıl 1000’den fazla Rus ziyaretçi ağırlanması bekleniyor.

Avrasya Fuarı'nda Cam semineri başlıyor!

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart'ta!

TÜYAP’ta 18’inci kez düzenlenecek olan Avrasya Pencere Fuarı, 8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 26 ülkeden 665 firma fuara katılacak.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Geleceğin akıllı şehirleri görücüye çıktı!

Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelen yerel yöneticileri, Avrasya Bölgesi’nin karar vericilerini, üst düzey belediye çalışanlarını, peyzaj uzmanlarını, müteahhit ve mekan işletmecilerini 27 Kasım Pazar gününe kadar ağırlayacak.

Avrasya Kent Fuarı TÜYAP'ta açıldı!

Bu yıl ilk kez REED TÜYAP bünyesinde geleceğin güvenli, ulaşılabilir ve daha sıcak şehirlerini kurma hedefiyle düzenlenen "Avrasya Kent Fuarı", TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28 Nisan'da kapılarını açıyor!

İFO Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”, 28 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28-30 Nisan'da!

Ülkemizde işçi ölümü ve iş kazalarının üçte biri inşaat sektöründe yaşanıyor. Onu sırasıyla taşımacılık, madencilik ve metal sektörleri takip ediyor. İFO Fuarcılık, 28-30 Nisan tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”yı düzenleyecek.

Avrasya Gayrimenkul Fuarı 23 Haziran'da!

Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak.

avrasya 2014 fuarı Haberi

avrasya 2014 fuarı

Tayvan, MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda dünya çapında takım tezgahı ve imalat makineleri üretimi yapan Fair Friend Group, Kao Fon, Speed Tiger ve Victor Taichung firmaları ile katılıyor. Fuar, 14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da gerçekleştirilecek olup Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen katılımcılarından 1378 firma ve firma temsilciliği o firmaların temsil ettiği 3.000’e yakın marka yer alacak.


Lansmana Katılacak Firma Bilgileri


Fair FriendGroup: CNC takım tezgahları, elektrikli alet ve ekipman, forkliftler, iş makineleri, baskılı devre kartları, LCD ekranlar ve TV, güneşpili iletken yapıştırıcıları, LED aydınlatma, yarıiletken ve LED yonga plakaları için test ekipmanı üretimi yapan şirketin dünya genelinde grubun küresel kaynaklarını paylaşmak amacıyla işbirliği yapan 75 üretim ve faaliyet merkezi bulunuyor


Kao Fon: Çok eksenli frezeleme tezgahları, makine merkezleri,...