07 / 05 / 2024

Avrasya Kent Fuarı

Avrasya Kent Fuarı

Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelen yerel yöneticileri, Avrasya Bölgesi’nin karar vericilerini, üst düzey belediye çalışanlarını, peyzaj uzmanlarını, müteahhit ve mekan işletmecilerini 27 Kasım Pazar gününe kadar ağırlayacak.

Avrasya Kent Fuarı TÜYAP'ta açıldı!

Bu yıl ilk kez REED TÜYAP bünyesinde geleceğin güvenli, ulaşılabilir ve daha sıcak şehirlerini kurma hedefiyle düzenlenen "Avrasya Kent Fuarı", TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İlhan tarafından kuruldu. 

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Toyota Las Vegas'ta 2 bin kişilik akıllı kent inşa edecek!

Toyota, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 2020 yılı sonunda 2 bin kişilik akıllı kent inşa edeceklerini duyurdu...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Türk şirketlerden Uzbuild İnşaat Fuarı'na çıkarma!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uzbuild-2019" 20. Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türk şirketlerinden yoğun ilgi geldi.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Avrasya Kent Fuarı Haberi

Avrasya Kent Fuarı

REED TÜYAP, Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD) ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) işbirliğiyle düzenlenen Avrasya Kent Fuarı, 24 Kasım Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.


Sürdürülebilir şehircilikle ilgili birçok heyecan verici bilginin yer aldığı fuarın açılışında; Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı - UCLG-MEWA Eş Başkanı Mohammed Saadieh’in yanı sıra REED TÜYAP Genel Müdürü Ali Muharremoğlu ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı - UCLG Eş Başkanı Tahir Akyürek yer aldı.


Duman: Ülkelerin rekabet edebilmeleri için dinamik, yenilikçi şehirlere ihtiyacı var

Avrasya...