07 / 05 / 2024

avrupa blok tren seferi

avrupa blok tren seferi

BALO'nun Anadolu'dan Avrupa'ya ilk blok tren seferi gerçekleşti. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım: "Demiryolu hatlarının yüzde 70'ini yenilendik. Elektriksiz hatları elektrikli, sinyalizasyonu olmayan hatları sinyalizasyonlu hale getiriyoruz" dedi...

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

İstanbul-Avrupa Hızlı Tren, Çorlu'dan geçecek!

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolu ve Kapaklı-Saray Çevre Yolu açılışı ile Tekirdağ-Hayrabolu Yolu temel atma törenlerine katılan Bakan Arslan İstanbul-Avrupa Hızlı Tren Projesi'nin Tekirdağ'dan, Çerkezköy'den, Çorlu'dan geçeceğini söyledi.

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları!

İnşaat alanı 472 bin metrekare olan Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blok olarak yükselecek. Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları minimum 484 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Yamanevler konum!

Avrupa Konutları Yamanevler konum bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden oluşan projede toplamda 11 blok yer alıyor.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Proje 11 blok olarak yükseliyor...

Hızlı Tren Projesi Avrupa'ya açılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hızlı Tren Projesi'nin Edirne'ye kadar akabinde de Avrupa'ya gitmesini planladığını söyledi.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler satış fiyatları!

14 blok şeklinde yükselen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.708 daire ve 12 adet dükkandan meydana geliyor. Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler satış fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.

Yüksek hızlı tren hangi illerden geçecek?

Türkiye’nin, Avrupa’nın 6’ncı, dünyanın 8’inci Yüksek Hızlı Tren (YHT) işletmecisi konumuna geldiğini belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Edirne’den Kars'a kadar YHT ile ulaşım hedeflediklerini söyledi. İşte o iller ve projeler...

Avrupa Konutları Atakent'te son blok satışta!

Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent'e taşıyan Artaş İnşaat, 23 bin 300 metrekarelik alanda inşa ettiği yeni projesini 'tatil köyü konforunda konut' yaklaşımıyla geliştirdi

Atakent Avrupa Konutları 4 fiyat listesi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Avrupa Konutları 4 projesinin satış fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. 4 blok halinde yükselen projede teras ve balkonlu daireler yer alıyor.

Edirne hızlı tren projesiyle çağ atlayacak!

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, hızlı tren projesinin kent için önemine vurgu yaparak, "Edirnemizde hem tarihi eser sayısı fazla hem de ilimiz Avrupa'ya açılan sınır kapısıdır. Edirne'nin hızlı trenle beraber çağ atlayacağını düşünüyorum" dedi.

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi telefon!

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi. Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız üniteden oluşuyor. Proje Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

avrupa blok tren seferi Haberi

avrupa blok tren seferi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin 2035 yılı vizyonunun merkezinde demiryolarının bulunduğunu belirterek, "2035'e geldiğimizde demiryollarımız 10 bin kilometresi hızlı tren olmak üzere toplam 31 bin kilometreye, mevcut ağın 3 katına erişmiş olacak. Demiryolları refah, kalkınma demektir. Demiryolları, ülkenin bağımsızlığı kadar önemlidir" dedi.


Yıldırım, TOBB ile bağlı oda ve borsaların katılımıyla 93 ortaklı olarak kurulan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş. (BALO) tarafından düzenlenen Anadolu'dan Avrupa'ya ilk blok tren seferi törenine katıldı. 


Bakan Yıldırım, Manisa Garı Lojistik Sahası'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de demiryollarını yeniden ayağa kaldırmak,  Büyük Atatürk'ün başlattığı seferberliği devam ettirmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetiyle bir çok projenin uygulamaya konulduğunu ifade etti. 


Hatların yüzde 70'inin yenilendiğine işaret eden Yıldırım, şunları söyledi: 


"Elektriksiz hatları elektrikli, sinyalizasyonu olmayan hatları sinyalizasyonlu...