29 / 04 / 2024

avrupa havaalanları temel kotil

avrupa havaalanları temel kotil

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa ülkelerine “büyük havaalanları yapmaları” çağrısında bulundu. Kotil, "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.

Son dakika! Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), 3 temel politika faizini 25 baz puan artırarak, yüksek enflasyonla mücadele de faiz oranlarını art arda sekizinci kez yükseltmiş oldu.

Fahiş zamlara geçit yok! Artan gıda fiyatlarına karşı fiyat tavanı gündemde!

Avrupa ülkelerinde gıda fiyatlarındaki yükselişi engellemek amacıyla hükümetler harekete geçti. Çok sayıda Avrupa ülkesi, temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarını frenlemek amacıyla bazı ürünlere fiyat tavanı getirmeyi tartışıyor.

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB), üç temel politika faizini 50 baz puan artırdı.  Euro/TL kuru yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi? Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın.

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Avrupa'da un ve ayçiçek yağı fiyatlarında zirve beklentisi

Savaş nedeniyle Avrupa'da başta un ve ayçiçeği yağı olmak üzere temel gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışları ve bazı ürünlerdeki tedarik sıkıntısı tüketiciler için endişe kaynağı olmaya devam ederken, Avrupa'da gıda enflasyonunun bu yaz zirve yapması öngörülüyor

Prizma Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurdan Temel tarafından kuruldu.

İstanbul-Avrupa Hızlı Tren, Çorlu'dan geçecek!

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolu ve Kapaklı-Saray Çevre Yolu açılışı ile Tekirdağ-Hayrabolu Yolu temel atma törenlerine katılan Bakan Arslan İstanbul-Avrupa Hızlı Tren Projesi'nin Tekirdağ'dan, Çerkezköy'den, Çorlu'dan geçeceğini söyledi.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

İstanbul 3. havalimanıyla Avrupa'nın ağırlık merkezi olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "10 saatlik seyahatlerde Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı dünyanın tarihini değiştirecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye’nin gurur projesi 3. Havalimanı için “Dünyanın tarihini değiştirecek” dedi. Kotil, Afrika, Uzak Doğu ve Orta Asya’nın İstanbul’u kullanarak Avrupa ve ABD ile buluşacağını söyledi.

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

Temel Kotil: Büyük havaalanları yapın!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa ülkelerine “büyük havaalanları yapmaları” çağrısında bulundu. Kotil, "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, Türkiye'nin havacılıkta lider pozisyona geldiğini ama henüz dünyanın en büyüğü olmadığını söyledi.

avrupa havaalanları temel kotil Haberi

avrupa havaalanları temel kotil

Brugge’deki Avrupa Koleji’nde "Havacılığın Rolü ve Türk Hava Yolları Başarı Hikayesi" konulu ders veren Kotil,  ekonominin genelinden daha hızlı büyüyen havacılığın en iyi yatırım olduğunu söyledi.


Kotil, Avrupa'da birçok havalimanının artık talebi karşılayamadığını belirterek "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.


Temel Kotil, son 10 yılda dünyada havayolu yolcu sayısı ortalama yüzde 60 büyürken bu oranın Türkiye'de yüzde 242 ve THY'de yüzde 367'yi bulmasının hükümetin kendilerine ve diğer havayolu şirketlerine iş birliği mantığıyla yaklaşmasından kaynaklandığını vurguladı.


"Havacılıkta vergileri düşüren bir hükümet biliyor musunuz?" diye soran Kotil, "Türkiye bunu yaptı, çünkü yolcu sayısı katlanınca bundan havayolu şirketleri de kamu da kazançlı çıktı" diye konuştu.


Kotil, Türkiye'nin yeni havaalanları başta olmak üzere havacılığın altyapısına yönelik büyük yatırımlar yaparak ve elektronik...