30 / 04 / 2024

Avrupa İnşaat projeleri

Avrupa İnşaat projeleri

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2021...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Avrupa İnşaat projeleri Haberi

Avrupa İnşaat projeleri


Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.


Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul’da 40’ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul’da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye’de şu anda Yurt-Kur’a bağlı 4 bin 589 özel yurt var. Sadece İstanbul’da ise 377 özel yurt bulunuyor. Yine İstanbul’da özel yurtların 39 bin öğrenci kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869’u bu özel yurtları tercih ediyor. “Türkiye’de yurt yatırımcılığı henüz...