30 / 04 / 2024

Avrupa inşaat üretim endeksi

Avrupa inşaat üretim endeksi

İnşaat üretimi, Şubat ayında Avro Bölgesi'nde bir önceki aya kıyasla yüzde 0,5, AB'de ise yüzde 0,8 azalış gösterdi. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Avrupa inşaat üretim endeksi Haberi

Avrupa inşaat üretim endeksi

İnşaat üretimi, bu yılın Şubat ayında bir önceki aya göre Avro Bölgesi’nde yüzde 0,5, Avrupa Birliği'nde ise (AB) yüzde 0,8 geriledi. Avrupa İstatistik Ofisinin (Eurostat) açıkladığı ilk tahmin verilerine göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi, bu yılın şubat ayında ocak ayına kıyasla yüzde 0,5 azaldı. İnşaat üretimi 2017’nin şubat ayına göre ise yüzde 0,4 yükseliş kaydetti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  28 üyeden oluşan AB'de inşaat üretiminin Şubat ayında önceki aya oranla yüzde 0,8, Şubat 2017’ye göre de yüzde 0,1 azaldığını arttığını ortaya koydu. Şubat'ta inşaat üretiminde önceki aya oranla en fazla azalış yüzde 14’le Bulgaristan’da, en fazla artış ise yüzde 4,7 ile Romanya’da ölçüldü. 

Yıllık bazda ele alındığında ise inşaat üretimi en fazla artan ülke, yüzde...