12 / 05 / 2024

Avrupa İskan Fonu

Avrupa İskan Fonu

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.

Gerçekleşirse Avrupa’yı kasıp kavurur Peki Türkiye bundan nasıl etkilenir?

Uluslararası Para Fonu (IMF)’nin Avrupa Departmanı tarafından "Rusya'nın Doğal Gaz Kesintisi Avrupa Ekonomilerini Nasıl Etkileyebilir?" başlıklı bir blog yazısı kaleme alındı. Yazıda Rusya'nın doğal gaz arzını kesmesinin Orta ve Doğu Avrupa'daki bazı ülkelerin ekonomileri için yüzde 6'ya varan orand

IMF: Avrupa ekonomisinde riskler artıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Bölümü Direktörü Kammer, Kovid-19 salgını nedeni ile Avrupa ekonomisinin ağır bir bedel ödediğini belirterek, "Riskler, salgında ikinci dalga yoğunlaştıkça artıyor." dedi.

Avrupa İmar Bankası, Türkiye Varlık Fonu şirketleriyle çalışacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Sir Suma Chakrabarti, Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki şirketlerle çalışabileceklerini belirtti.

Avrupa Stratejik Yatırım Fonu için imzalar atıldı!

Avrupa Birliği 'nin ( AB ) 315 milyar avroluk " Avrupa Stratejik Yatırım Fonu " anlaşması imzalanarak yürürlüğe girdi.

Avrupa İskan Fonu Halkalı Toplu Konut Projesi'ne yardım edecek!

Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş!

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.

Disneyland için 1 milyar euro kurtarma fonu ayrıldı!

Avrupa'nın en çok turist çeken noktası Paris Disneyland mali zorluklarla boğuşuyor. Euro Disney isimli şirketin sahip olduğu tesis için Walt Disney 1 milyar dolarlık yardım fonu ayırdı.

Disneyland için 1 milyar Euro kurtarma fonu ayrıldı!

Avrupa'nın en çok turist çeken noktası Paris Disneyland mali zorluklarla boğuşuyor. Euro Disney isimli şirketin sahip olduğu tesis için Walt Disney 1 milyar dolarlık yardım fonu ayırdı.

Hisarlar,Darby Yatırım Fonu ve Avrupa İmar Kalkınma Bankası ile ortak oldu!

Tarım, otomotiv, inşaat makinaları sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’ nin ilk traktör kabini ve toprak işleme makinaları imalatçısı Hisarlar, Darby Özel Yatırım Fonu ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile finansman ve öz sermaye yatırımı gerçekleştird

Varyap, Avrupa Yakası Adalet Sarayı'nın yüzde 85'ini tamamladı!

Varyap, Avrupa Yakası Adalet Sarayı inşaatının yüzde 85’ini tamamladı, proje Bayındırılık ve İskan Bakanlığı’na yıl sonunda teslim edilecek

Arçelik ve Enerjisa'ya Avrupa Birliği Çevre Ödülü verildi

Tüsiad ve Bölgesel Çevre Merkezi (REC Türkiye) tarafından düzenlenen "Avrupa Birliği Çevre Ödülleri" belli oldu

Avrupa Yakası Adalet Sarayı, Aralık'ta hizmete girecek!

Varyap İnşaat tarafından üç yıl önce yapımına başlanan Avrupa Yakası Adalet Sarayı, Aralık ayında tamamlanarak hizmete girecek

Avrupa Konutları Atakent 2'de 205 bin 400 TL'ye 2+1!

Avrupa Konutları Atakent 2 projesinde 122 metrekarelik 2+1 bahçe katları 205 bin 400 TL'ye satılıyor

Avrupa İskan Fonu Haberi

Avrupa İskan Fonu



Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecek


İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Suat Yalın görüşmelerden olumlu sonuç alındığını söyledi


   Avrupa İskan Fonu'nun, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Birliği'nce hazırlanan ''Halkalı Toplu Konut'' projesinin bir an önce gerçekleştirmesi için fona yardımda bulunacağını bildirdi. 

   İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Suat Yalkın yaptığı açıklamada, en büyük toplu konut projesinin gerçekleşmesi için Avrupa İskan Fonu yetkilileriyle yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlar verdiğini belirtti. 

   Birlik başkanı Yalkın, Avrupa İskan Fonu kuruluşlarının kendilerinden proje istediklerini ifade ederek, ''En kısa sürede hazırlanacak projeleri gerekli finansmanın sağlanabilmesi için söz konusu kuruluşlara göndereceğiz'' dedi.


Tercüman Gazetesi 28...