05 / 05 / 2024

avrupa konutları acıbadem hastanesi

avrupa konutları acıbadem hastanesi

Avrupa Konutları Atakent 3 bünyesinde inşa edilen Acıbadem Atakent Hastanesi hizmete açıldı. 30 Aralık’ta açılışı yapılan hastane 2 Ocak 2014’ten itibaren hasta kabul etmeye başladı…

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

Benesta Acıbadem satılık daire!

Benesta imzalı Benesta Acıbadem projesi ön satışı sunuldu. Ön satışa sunulan projesinde yer alan konutların detayları alıcılar tarafından merak ediliyor. Haberimizde projenin detayları hakkında bilgi verdik. İşte ayrıntılar...

Benesta Acıbadem fiyat listesi 2022!

Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Ön satışa çıkan projenin fiyat bilgisi yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Benesta Acıbadem projesindeki konutların fiyatı ne oldu? İşte Acıbadem Benesta fiyat bilgisi...

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları!

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları için ön talep toplanıyor. Butik ve lüks konut projesi olarak tasarlanan proje "Anadolu Yakasının Nişantaşısı" olarak tanıtılıyor.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

avrupa konutları acıbadem hastanesi Haberi

avrupa konutları acıbadem hastanesi




Artaş İnşaat tarafından Atakent’te hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 3 projesi bünyesinde inşa edilen Acıbadem Atakent Hastanesi hizmete açıldı. 30 Aralık 2014’te resmi açılışı yapılan hastane 2 Ocak 2014 tarihinden itibaren hasta kabul etmeye başladı.


287 yatak kapasiteli

Toplam 59 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Acıbadem Atakent Hastanesi, 287 yatak kapasiteyle hizmet veriyor.


Grubun en büyük hastanesi

Acıbadem Atakent Hastanesi, Acıbadem Grubu’nun en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyor. Uzman hekim kadrosu ve ileri teknolojilere sahip cihazlarla donatılan hastanede kadın doğumdan, çocuğa, ortapediden kemoterapiye kadar hemen her branş bulunuyor. 


Üniversite hastanesi olacak

2 Ocak itibariyle hasta kabul etmeye başlayan Acıbadem Atakent...