05 / 05 / 2024

Avrupa Konutları daireleri

Avrupa Konutları daireleri

Artaş inşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede 599 dairenin yer alıyor.İşte Avrupa Konutları Kale adres bilgileri...

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale projesinin örnek dairesi açıldı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale bir haftada 400 daire sattı!

ARTAŞ İnşaat'ın uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale'de daireler hızla sahiplerini buluyor. İlk hafta içinde 400 konutun satıldığı projenin son daireleri de satışa sunuldu.

Avrupa Konutları Atakent 3'te son daireler! 272 bin 400 lira!

Artaş Grubu’nun Atakent’te inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3’ün son daireleri de hızla sahiplerini buluyor. Hemen teslim son dairelerin 272.400 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulduğu projede alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor...

Avrupa Konutları Atakent 3de örnek daireler hazır! 216 bin 600 TL'ye!

Artaş İnşaat'ın Halkalı Atakent'te inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde üç farklı örnek daire hazırlandı. 83 metrekare 1 oda 1 salon, 122 metrekare 2 oda 1 salon ve 139 metrekare 3 oda 1 salon konut tiplerinin örnek  daireleri müşterilerin be

Fotoğraflarla Avrupa Konutları Atakent 3! 292 bin TL'ye 3+1!

Atakent’in en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Avrupa Konutları Atakent 3, 13 Ocak Perşembe günü Çırağan Sarayında yapılacak lansman sonrası, 14 Ocak Cuma günü satışa çıkacak

Avrupa Konutları daireleri Haberi

Avrupa Konutları daireleri

Avrupa Konutları Kale 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dizaynlı dairelerden oluşuyor. 599 adet daireden oluşan projede daire büyüklükleri 70 ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Avrupa Konutları Kale adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale projesi 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşup 37 bin metrekare alanında 9 blok halinde üzerinde yükseliyor.10 kattan oluşan projenin teslim tarihi ise Temmuz 2016 olarak planlanıyor.


Avrupa Konutları Kale projesi içerisinde açık spor alanları, Türk Hamamı,iki kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatılarda yer alıyor.  


Avrupa Konutları Kale projesindeki daire büyüklükleri;

1 oda 1 salon daireler 77 metrekare ile 80 metrekare, 

2 oda 1 salon daireler 102...