01 / 05 / 2024

Avrupa Konutları yatırımları

Avrupa Konutları yatırımları

Avrupa Konutları markasıyla 2015'te iki projesini satışa sunan Artaş İnşaat, 2016'da Avrupa Konutları markalı iki projesini daha satışa sunacak. Artaş'ın yeni projeleri Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent isimlerini taşıyacak.

Avrupa Konutları 2 yeni projesini hayata geçirecek!

2015 yılının Artaş inşaat için başarılı geçtiğini belirten Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2016 yılında Avrupa Konutları markası ise 2 yeni konut projesi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımları Avrupa'yı korkuttu!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımlarını dünyaya servis etti. Ajans, AB liderlerinin Balkan ülkeleriyle apar topar zirve düzenlemesine dikkat çekti..

EBRD'nin Türkiye'deki yatırımları 1.5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı, Türkiye’ye yatırımlarının bu yıl 1.5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti...

İstanbul'da gayrimenkul yatırımları azalıyor!

İstanbul, 2012’de 30 Avrupa metropolü içinde, gayrimenkul yatırımları listesinde zirvedeydi. Bölgedeki istikrarsızlık yüzünden 5 yılda son sıraya indi.

Arsa yatırımları kazandırıyor!

Arsa yatırımlarına talep artıyor. Konutların kira değerinin düşmeye başlaması, konut arz fazlalığı gibi sebepler yatırımcıları arsa yatırımlarına yöneltti.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

İstanbul AVM yatırımlarının başkenti!

Türkiye'deki 369 AVM'nin 116'sına ev sahipliği yapan İstanbul için arz fazlası tartışmaları sürerken yatırımlar hız kesmiyor. 2017 sonuna kadar 881 bin metrekarelik yeni AVM alanı eklenmesi beklenen kent, bu konuda Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Avrupa Konutları yatırımları Haberi

Avrupa Konutları yatırımları

Hızlı satış grafiği ve erken teslim süreleriyle dikkat çeken Avrupa Konutları markasıyla gayrimenkul sektöründe fark yaratan Artaş İnşaat, 2015'te bir yandan proje teslimleri gerçekleştirirken, bir yanda da yeni projelere start verdi. Avrupa Konutları TEM 2 ve ortak girişmle hayata geçirdikleri Tema İstanbul projelerinde teslimleri gerçekleştiren şirket, Avrupa Konutları Kale, ortak girişimle hayata geçen Vadistanbul'un yeni etapları ve Avrupa Residence & Office Ataköy projelerini 2015'te satışa sundu. 2016'ya da hızlı giriş yapmayı planlayan Artaş inşaat, yıl içinde Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. 


Bir yandan teslim bir yandan yeni projeler

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, geçtiğimiz ay satışa sundukları Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde 3 hafta içinde projenin büyük kısmının satışını tamamladıklarını açıkladı....