19 / 05 / 2024

avrupa konutlarında satışta olan daireler

avrupa konutlarında satışta olan daireler

Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Sektörün en hareketli olduğu bu dönemde inşaat sektörünün aktörlerini bir araya getiren Emlak Fuan'nın büyük önem taşıdığını düşünüyorum.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak? 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

NEF Çekmeköy'de ticari alanlar çok yakında satışta!

Özyeğin Üniversitesi'nin yanı başında, binlerce konutun yer aldığı, Türkiye'nin en hızlı satan projesi NEF Çekmeköy'ün ticari alanları çok yakında satışa çıkıyor. 

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Thermal İstanbul yakında satışta! Yeni proje!

Thermal İstanbul projesi, Dubai Merkezli Cresco Holding bünyesindeki Sadiqa FZE Şirketi danışmanlığında, mahremiyet, aile kavramı ve islami sosyal yaşam kuralları ilke alınarak hayata geçiriliyor. Proje yakında satışa çıkıyor.

Bizim Evler 8 yakında satışta!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Firuzköy'de hayata geçirilecek olan Bizim Evler 8 yakında satışa çıkacak. 

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında satışta!

Akiş Projects imzası ile Beykoz'da yaklaşık 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje çok yakında satışa çıkacak. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

Ümraniye NEF Nakkaştepe yakında satışta!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan NEF Nakkaştepe projesi yakında satışa çıkacak. 3 katlı 4 blok şeklinde dizayn edilen NEF Ümraniye Nakkaştepe projesi konutlardan meydana gelecek.

Nef Koruköy yakında satışta!

NEF Çekmeköy'ün 3. etabı Nef Koruköy yakında satışa çıkacak.

avrupa konutlarında satışta olan daireler Haberi

avrupa konutlarında satışta olan daireler


Avrupa Konutları, Emlak Fuan 2013'te Avrupa Konutları standı, yabancı yatırımcılann ve konut alıcılarının ilgi odağı oldu. Artaş Grubu ve Avrupa Konutlan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Sektörün en hareketli olduğu bu dönemde inşaat sektörünün aktörlerini bir araya getiren Emlak Fuan'nın büyük önem taşıdığım düşünüyorum.