19 / 05 / 2024

avrupa perakende teknolojileri ödülleri

avrupa perakende teknolojileri ödülleri

Migros Benim Ofisim uygulamasına Almanya'da düzenlenen Avrupa Perakende Teknolojileri Ödülleri'nden En İyi Mağaza İçi Çözümleri ödülü verildi...

Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından 1 milyar Euro'luk çıkış!

Gayrimenkul sektöründe sert rüzgarlar eserken, perakende yatırımcılar da Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından ayda 1 milyar Euro'dan daha fazla para çekiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydın, Yunus Emre Bekişli ve Aycan Süzer ortaklığında kuruldu.

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

İstanbul perakendede Avrupa dördüncüsü!

İstanbul, Avrupa’da en fazla perakende harcaması yapan şehirler sıralamasında 4’üncü sırada yer alıyor. İstanbul’da yıllık harcama 68 milyar dolar. Madrid 42 milyar dolarla İstanbul’dan sonra geliyor.

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

avrupa perakende teknolojileri ödülleri Haberi

avrupa perakende teknolojileri ödülleri
Migros Grubu'nun dünya gıda perakendesinde bir ilk olan "Benim Ofisim" uygulaması, Almanya'da yapılan Avrupa Perakende Teknolojileri Ödülleri'nde "En İyi Mağaza İçi Çözümleri" kategorisinde ödül kazandı. Migros Grubu Genel Müdürü Özgür Tort, dünyada bir ilk olan bu uygulamanın takdiri ve kabulü açısından büyük anlam taşıdığını...