19 / 05 / 2024

avrupa şampiyonu Ahmet Ertekin

avrupa şampiyonu Ahmet Ertekin

İnşaatlarda çalışan Ahmet Ertekin'in yolculuğu Avrupa Şampiyonluğuna kadar uzandı. Ahmet inşaatta her işi bir kas hareketine dönüştürdü ve hedefina hızla ulaştı.

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları 500 bin euro para ödülü

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Bu büyük başarı, Filenin Sultanları olarak bilinen milli takımımızın tarihindeki en büyük zaferlerden biri olarak kayıtlara geçti. Şampiyonlukla birlikte milli takım, 5

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

İnşaat şantiyelerinden Avrupa şampiyonluğuna!

İnşaatlarda çalışan Ahmet Ertekin'in yolculuğu Avrupa Şampiyonluğuna kadar uzandı. Ahmet inşaatta her işi bir kas hareketine dönüştürdü ve hedefina hızla ulaştı.

Prof Dr. Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İzmir'deki deprem İstanbul'da olsaydı korkarım 10 binlerin ölümünden söz ediyor olurduk. Özellikle yıkımlar İstanbul'un Avrupa yakasında yoğun olurdu” diye konuştu. Ercan, riskli ilçelere de değindi.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Türkiye'deki havalimanlarının Avrupa'daki yükselişi sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'deki havalimanlarının, Avrupa listelerindeki yükselişi yılın ilk çeyreğinde de devam etti." diye açıklama yaptı. 

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa şampiyonu!

Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Tarhan: "Türkiye, yılda 109 milyon metreküp hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncü sırada yer alıyor" dedi.

İstanbul'un en büyük buz pisti Zeytinburnu'na geliyor!

Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na yapılıyor!

7 yıl önce “geleceğe dair ümidi olmayan” sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye’den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni “Buz adamlarını” keşfetmek için İstanbul’un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

avrupa şampiyonu Ahmet Ertekin Haberi

avrupa şampiyonu Ahmet Ertekin

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, bugünkü yazısında 'şantiyelerden Avrupa şampiyonluğuna kadar ulaşan Ahmet Ertekin'i yazdı... 

Salgın nedeniyle salon kapanınca, Ahmet çaresiz sokakta kalmıştı. 

Oysa o salonda çalışıyor, o salonda uyuyordu. 

Eviydi yani...

Ama artık yatıp kalktığı, çalıştığı o salon da kapanmıştı.

Ahmet’in hayalleri vardı. 

Göğsünde “ay-yıldız”...

Türk bayrağını göndere çektireceği hayaller...

Arkadaşlar işte bu fotoğraf o hayallerin en “dip” noktasıdır.

İşsizlikten bunalan ailesi çoktan Batman’daki köylerine dönmüştü.

Ama Ahmet “hayallerine tutunup” Antalya’da kalmakta direniyordu. 

Bir gün bir çay ocağında iş buluyor, ertesi gün bulaşıkçılık yapıyordu.

Ama geceleri onundu ve durmadan çalışıyordu.

Ahmet Ertekin, Türkiye şampiyonu bir evsizdi.

Hocası Yasin Urlu sürekli moral veriyordu. Çünkü bütün yokluklara, güçlüklere rağmen Ahmet’in içinde azim ve yetenek vardı.

İşte bu fotoğraflar o azmin en keskin halidir.

Ve nihayet bekledikleri haber gelmişti. 

Muaythai Avrupa Federasyon Kupası...

Bütün gücüyle çalıştı Ahmet...

Gündüzleri göğsünde “ay-yıldız”la rakiplerine...