26 / 05 / 2024

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Arçelik Imperium Silentpro TSZ 9953 elektrikli süpürge ne kadar? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Avrupa ve Türkiye'nin en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi Arçelik Imperium Silentpro TSZ 9953, tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik performansı sunar. Peki, en sessiz elektrik süpürgesi kaç desibel? İşte detaylar...

Beyaz eşya devi Arçelik, ABD'li şirketin Avrupa iştiraklerini alıyor

Arçelik global büyüme yolculuğunda önemli bir adım daha atarak dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşma yapıldı.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Çelik üretimi ve ihracatı Ekim ayında sert düştü

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği'nden yapılan açıklamada yüksek enerji maliyetleri ve resesyondaki Avrupa pazarı nedeniyle çelik ihracatında daralmanın devam ettiği belirtilirken Hindistan'ın ise hem iç pazarda hem de yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırdığı ifade edildi.

Avrupa’da enerji krizi büyüdü! Siparişler Türkiye’ye kayacak!

Avrupa’da enerji krizi nedeniyle fabrikalar kapanıyor. Kağıt-ambalaj, kimyevi ürünler ve demir-çelik-alüminyum siparişlerinin ise Türkiye’ye kayması beklenirken ihracatta da yüzde 20 artış bekleniyor.

Arçelik Aria Expert ütü fiyatı şok etti! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Arçelik Aria Expert ütü, avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi ütüleme performansını sergiliyor. Aria Expert ütü, 3000 w yüksek performansa sahip. 

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu. 


Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Çelik ev, Prefabrike Bina,  ahşap ev  ve işyerleri, konteyner,  kabin  imalat ve pazarlaması,  uzay  çatı sistemleri, Çelik Konstrüksiyon, saç kesim ve büküm işleri ile polyester malzeme, plastik malzeme, çelik malzemeler ile üretilmiş kabin, Ahşap kamelya, Plastik ve polyester Su deposu alım satımı ,imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 2. Anahtar teslim Çelikev,Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve bunları satmak , kiraya vermek,Mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak, 3.Prefabrike Yapı ve Ahşap ev ve işyerleri için gerekli olan metal, plastik, ahşap, çelik ürünlerin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 4.Metal...