03 / 05 / 2024

Avrupa\'daki en iyi oteller

Avrupa\'daki en iyi oteller

The Marmara Bodrum, Travel Leisure dergisinin sekizincisini yaptığı okur araştırmasında, 2009 yılında "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesindeki 2 Türk markadan biri oldu

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu! Türkiye'nin geldiği sıra kahretti

Türkiye'de son dönemde orta segment sedan otomobil fiyatlarının 500 bin liraya dayanması ülkenin Avrupa'daki sıralamasını listenin sonuna itti. Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu. İşte Türkiye'nin yeri...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Avrupa\'daki en iyi oteller Haberi

Avrupa\'daki en iyi oteller

Konuya ilişkin açıklamaya göre, The Marmara Bodrum'un Avrupa'daki en iyi oteller kategorisinde yer aldığı liste, her yıl online bir okur anketi sonuçlarına dayanarak oluşturuluyor.

Ocak 2010'da ABD ile eşzamanlı yayımlanacak Travel Leisure'ın "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesi, iki yıldır dünyanın her yerinden yüzlerce okurun oylarıyla hazırlanıyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

The Marmara Bodrum TOP-500 listesine girdi

   THE Marmara Bodrum, Travel Leisure dergisinin sekizincisini yaptığı okur araştırmasında, 2009 yılında 'Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesindeki 2 Türk markadan biri oldu. Konuya ilişkin açıklamaya göre, The Marmara Bodrum'un Avrupa'daki en iyi oteller kategorisinde yer aldığı liste, her yıl online bir okur anketi sonuçlarına dayanarak oluşturuluyor. Ocak 2010'da ABD ile eşzamanlı yayımlanacak Travel Leisure'ın 'Dünyanın En İyi...