28 / 04 / 2024

avrupalı turist afyona gelecek

avrupalı turist afyona gelecek

NG Hotel Resort'un İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Avrupalı turistleri, deniz,kum, güneş dışında alternatif olan termal için Afyon'a getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Enerji krizinin ortasındaki Avrupa’da emeklilerin gözü sıcak tatil bölgelerinde. Bu kapsamda Antalya’da turizmciler, 150 milyon emekli Avrupalı turist için uzun süreli tatil paketlerini satışa sundu.

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

Kars Avrupalı turist bekliyor!

Avrupa Komisyonunun "turizm ve korunan alanlar" temasıyla 6 yıl önce ulusal destinasyon seçtiği tarihi şehirle ilgili tanıtım filmi ve belgeseller, AB ülkelerinde gösterilecek.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Avrupalı turist 2015 yılında İslam ülkelerini tercih etmiyor!

Fransız 'Proturizm' İşletme Danışmanı Didier Arino, Avrupalı turistlerin 2015 yaz tatili rezervasyonlarında İslam ülkelerine sıcak bakmadığını söyledi. Fransız turistleri İslam ülkeleri yerine daha çok Avrupa içinde seyahat etmeye yönlendiriyor, dedi.

Antalya Gizli Cennet Şelalesi'ne turist yağdı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Antalya kışın 60 bin Avrupalı engelli turist ağırlamaya talip!

Antalyalı turizmciler, kışın otellerin açık kalması için Avrupalı engelli turistleri ağırlamaya talip. Avrupalı ve İskandinav ülkesi vatandaşı 110 bin engelli turist kış döneminde başta İspanya, Mısır, Yunanistan, Tunus ve Türkiye'ye tatile geliyor.

Avrupalı turistin tercihi yine İzmir oldu!

İzmir'i yılın ilk çeyreğinde ziyaret eden turistlerin yüzde 70'ini başta Almanya olmak üzere Avrupalı turistler oluşturdu. 2014'ün ilk çeyreğinde kente hava yoluyla 60 bin 714, deniz yoluyla 27 bin 442 olmak üzere toplam 88 bin 156 turist geldi.

Corendon Grubu, Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefliyor!

Corendon Grubu, bu yıl Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefledi. Alaçatı'da Corendon Premier Solto Hotel ve Boyalık Beach'te Corendon Miplaya Oteli kiralayan grup, Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere Avrupalı turistleri Çeşme'de ağırlayacak

Başaran Ulusoy: Turizmdeki istikrarlı yükseliş bu yıl da sürecek!

Başaran Ulusoy turizmdeki istikrarlı yükseliş bu yıl da sürecek. Türk Lirası’nın yabancı para birimleri karşısında yaşadığı değer kaybının Türkiye’ye özellikle Avrupalı turist akışını olumlu yönde etkileme ihtimali yüksek dedi...

AVM'ler yabancı turist bereketi yaşamaya başladı!

Perakende sektörü yabancı turist bereketi yaşamaya başladı. Kurdaki artışla birlikte AVM'lere ödedikleri kiraları artan markalar, turiste yaptıkları satıştan oldukça memnun. AVM'lerde turistlerin cirodaki payı yüzde 10'u buldu...

Türkiye turist sayısında dünya altıncısı!

CORNELİA Diamond Golf Resoıt Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya, "Sadece yabancı turistten 26 milyar dolar gelir elde edildi. Ülkemiz, turist sayısında dünyada 6, Avrupa'da 4. ülke konumunda bulunuyor" dedi.

Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin gündeminde!

Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde. Avrupalı tur operatörleri gelecek sezon için ilk rezervasyonlarını şimdiden almaya başladı.

avrupalı turist afyona gelecek Haberi

avrupalı turist afyona gelecek
Alternatif turizm olarak öne çıkan termal oteller, turistlerin ilgisini bu yöne çekmek istiyorum. Afyon NG Hotels & Resorts, Avrupalı tur operatörleriyle görüşüp, Avrupalı turistleri termal turizmine çekmeyi planlıyor. NG Hotels & Resort İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür; " Bu kapsamda Ocak ayında Afyon'daki otelimizde operatörlerle bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bölgede özellikle Zafer Havalimanı'nın açılmasından sonra turizmin gelişeceğine, Avrupalı turistleri Afyon'a çekeceğine inanıyoruz."...