24 / 07 / 2024

avrupalıların erciyes kayak merkezi ilgisi

avrupalıların erciyes kayak merkezi ilgisi

Dünyadaki kış turizminden aldığı yüzde 25'lik payla dünyanın en önemli kış turizm merkezi olan Avusturya'daki kayak merkezlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri Erciyes'i görmek için Kayseri'ye geldi...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Avrupalılar Türkiye'deki bir ürüne aşırı ilgi göstermeye başladı! Hepimiz kullanıyoruz sizi de ilgilendiriyor

Avrupalıların Türkiye'de ticaretleri hız kesmeden devam ediyor. Avrupalılar son olarak Türkiye'deki önemli bir ürüne daha aşırı ilgi göstermeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

Kanal İstanbul Asyalıların radarında!

Türkiye, yabancı yatırımcıların yakın takibinde. Yenilenebilir enerji, müteahhitlik yatırımlarına talip olan Avrupalı ve Asyalı büyük holdingler, dev projelerde yer almak için sıraya girdi. 

Avrupalılar konut sektöründen umutsuz, Türkler iyimser!

Amerikalı ve Avrupalıların büyük bir çoğunluğu kendi evlerini alabileceklerine artık inanmıyorlar. Türkiye'de ise vatandaşlar iyimser yaklaşıyorlar. 

RE/MAX gayrimenkule bakış açılarını değerlendirildi!

RE/MAX ve Marketagent.com, Avrupalılar ve Türklerin gayrimenkul alışkanlıklarını araştırdı. Gerçekleştirilen araştırmaya göre Avrupalıların yüzde 85’i ülkelerinde barınma fiyatlarını pahalı buluyor. Türkiye’de bu oran yüzde 95 seviyesine kadar çıkıyor.

Kuzey Kıbrıs Avrupalı yatırımcıların gözdesi oldu!

2015 Kuzey Kıbrıs Emlak Piyasası...Her yıl dünyanın dört bir yanından gelen binlerce turisti ağırlayan Kuzey Kıbrıs'ta yazlık ev alan Avrupalıların sayısı her geçen gün artıyor.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Balçova Termal Otel sağlık turizminde Avrupalıların gözdesi!

İZMİR' DE sağlık turizminin öncülerinden Balçova Termal Otel, özellikle yardımcı tedavi ve alternatif tedavide Avrupalıların gözdesi. Tesiste 1992 yılından bu yana Norveçliler konuk ediliyor...

Arap turistler, Avrupalıların 10 katı harcama yapıyor!

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre Türkiye'ye gelen turistlerin önemli bir kısmım Ortadoğu ülkeleri vatandaşları oluşturuyor. Türkiye'ye gelen Arap turistler, Avrupalılara nazaran 10 kat daha fazla harcama yapıyor.

Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı.

Orhan Düzgün: Erciyes Kayak Merkezi'nin yolu 4 şeritli 19 metre genişliğinde!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye’nin sayılı kış turizm merkezlerinden Erciyes’e ulaşımı sağlayan ana yolun geliş ve gidiş 4 şerit olmak üzere 19 metre genişliğinde modern bir yol olduğunu belirtti...

Oto World Asya'nın alıcıları arasında Avrupalılar yer alıyor!

Oto World Asya 'da 6 ayda yüzde 45'lik satış oranına ulaşıldı, projenin alıcıları arasında Avrupalılar yer alıyor...

avrupalıların erciyes kayak merkezi ilgisi Haberi

avrupalıların erciyes kayak merkezi ilgisi


Dünyadaki kış turizminden aldığı yüzde 25'lik payla dünyanın en önemli kış turizm merkezi olan Avusturya'daki kayak merkezlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri Erciyes'i görmek için Kayseri'ye geldi. Erciyes kış turizm merkezinden çok etkilendiklerini belirten iş adamları, Erciyes'in birkaç sene içinde muazzam bir kayak merkezi olacağını söyledi.


Erciyes'te hem kayak yapan hem de gondola binerek zirveye yakın istasyonlara çıkan ve pistleri inceleyen Avusturyalı iş adamları Erciyes'e hayran kaldı. Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, 10 ayrı kayak merkezinin yöneticisine Erciyes'teki tesisleri gezdirdi ve maket üzerinde Erciyes Master Planı hakkında bilgiler verdi. 


Avusturya heyetinde yer alan Skidata AG Yönetim Kurulu Başkanı Franz Holzer, 25 farklı noktada ticaret yapan ve 600 işletmesi bulunan uluslararası bir firma olduklarını belirtti. Dünya çapındaki kayak merkezlerini...