06 / 05 / 2024

Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi 2011

Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi 2011

İlk mağazasını geçen yıl Bebek’te açan Palivor Çiftliği, ikinci mağazasını önceki gün Nişantaşı’nda açtı. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları yaptı

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları 25 Şubat'ta masaya yatırılıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları semineri 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

REHAU yılın en yapı ürünleri üreticisi seçildi!

Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemlerini hayata geçiren REHAU, Build 2018 tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Bina Ödülleri” töreninde yılın “En İyi Polimer Esaslı Yapı Ürünleri Üreticisi” seçildi.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

Piyalepaşa İstanbul, dünyanın en iyisi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’da önce Avrupa’nın şimdi ise Dünya’nın en iyisi seçildi. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe Dünya’nın en prestijli projelerinin yarıştığı yarışmada Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne layık görüldü.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi 2011 Haberi

Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi 2011

2011 Avrupa Gayrımenkul Ödülleri’nde ‘Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi’ ödülünü alan mağazada verilen davet renkli görüntülere sahne oldu. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları...