03 / 05 / 2024

Avrupark Bahçekentte satışları

Avrupark Bahçekentte satışları

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İlk çeyrekte 1,3 milyar lira ciro elde ettik ve 2 bin 100 adet konut satışı gerçekleştirdik" dedi.

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Bahçeli ev ve arazi satışları arttı!

Kamu bankalarının konut kredisindeki faiz oranlarını düşürmesinden sonra gayrimenkul satışları rekor seviyede arttı. İnşaatı devam eden sıfır dairelere de talepler artarken, kiralık daireler ise boş kaldı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Avrupark Bahçekentte satışları Haberi

Avrupark Bahçekentte satışları

Murat Kurum, Cihan İnşaat ve Konut Yapı iş birliğinde, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Avrupark Bahçekent Projesi'nin tanıtım toplantısında konuştu. Kurum proje için 6 bin 500 bağımsız bölümün Avrupark Bahçekent ücüncü havalimanı, dev şehir hastanesi gibi projelerin yakınında bulunuyor. İhalesini yaptıklarını ve inşasına başladıklarını açıkladı. 

2 BİN 100 KONUT 

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum proje ile bölgede 40-50 bin nüfus öngördüklerini açıkladı. Kurum "Mega projelerin buraya yakın olması projenin cazibesini artırıyor" dedi. 



Yeni...