04 / 05 / 2024

Avukat Akın Demir toki

Avukat Akın Demir toki

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, özel sektörün şehre yeterince konut sağladığı savunarak TOKİ’nin eski stadyumun olduğu bölgede vizyon projeyi üstlenmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Akbaşak tarafından kuruldu. 

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Serbest tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58 Bulvar Caddesi'nde kuruldu.

Turizmci Rusya'da sıkıntıya girdi, EMITT'e akın etti!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2015 kapılarını ziyaretçilere açtı. Yerli turistin ilgisini çekmeyi hedefleyen turizm şirketleri, bu amaçla Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) akın etti

TOKİ Gümüşhane’ye vizyon proje yapsın!

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, özel sektörün şehre yeterince konut sağladığı savunarak TOKİ’nin eski stadyumun olduğu bölgede vizyon projeyi üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Avukat Akın Demir toki Haberi

Avukat Akın Demir toki

Yaptığı açıklamada son günlerde TOKİ’nin Gümüşhane’de ekonomik konut iletmesiyle ilgili talepleri ters okuyan Demir, özel sektörün şehrin büyüme hızına göre talebin böyle karşılandığını, hatta talebin üzerinde konut arzı olduğunu belirtti.


TOKİ’nin ülke genelinde kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildiğini, Gümüşhane’de de bir tanesi alt gelir grubu olmak üzere üç tane toplu konut projesi uygulandığını kaydeden Demir, “Bu projelerin en önemli yanı modern şehirleşmenin fişeğini ateşlemiş olmalarıdır. Gümüşhane kamuoyunun da yakından takip ettiği şekli ile Bağlarbaşı Mahallesi Mezarlık alanının yukarısına yeni bir toplu konut uygulamasının yapılması planlanmaktadır. Gümüşhane de özel sektörün kentsel dönüşüme dâhil olması ile büyük ölçüde konut ihtiyacı karşılanmıştır. Oltan Sungurlu Mahallesi Kayalık Mevkiinde yaklaşık 600-700 civarında konut inşa edilmektedir. Bu konutlardan bir kısmı bitme aşamasına gelmiş bir kısmının ise...