05 / 05 / 2024

AXİS AVM kampanya

AXİS AVM kampanya

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Avrupa yakası Kâğıthane’ de ilçenin sosyo - kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG için son dakika kararı! Adeta kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzin fiyatı 36 TL’yi aşmış ve araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Yapı Kredi ve Shell’den araç sahiplerine sürpriz kampanya haberi geldi.

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!

En sık kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin tam bin TL kazanacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Yapı Kredi'den 1000 TL açıklaması... Müşterileri ilk olarak baksın

Yapı Kredi'de sık kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklama yapıldı.

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, geniş kapasiteli XL ve XXL buzdolaplarında indirim fırsatı Bosch’ta! Seçili XL ve XXL buzdolaplarından dilediğinizi sepete ekleyin, 2.200 TL indirimden faydalanın. Sözkonusu kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerlidir. İşte fiyat listesi..

Modalife’ta cepleri ısıtan kampanya! Bianco Midi Düğün Paketinde 7 bin 478 TL indirim! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Evlenecek çiftler bu paketler tam size göre… Modalife’ta Bianco Midi Düğün Paketi 7 bin 478 TL indirimle satışta! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Profilo’da XXL buzdolabı alana elektrikli süpürge hediye! İşte 15 Eylül 2022 Profilo buzdolabı fiyatları

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nden kullanıcılarına sürpriz kampanya. Seçili Profilo XXL buzdolapları elektrikli süpürge hediyesiyle geliyor. İşte detaylar...

AXİS AVM kampanya Haberi

AXİS AVM kampanya

Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis aralıyor. Kâğıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 27 Aralık 2013 – 9 Mart 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini BMW X1 sahibi olmaya çağırıyor. 

Axis AVM’nin BMW X1 kampanyası için düzenlenecek çekilişe AVM mağazalarından toplamda 75 TL ve katları tutarında harcama yapan herkes katılabiliyor....