30 / 04 / 2024

Ay Söve Ve Madencilik nerede

Ay Söve Ve Madencilik nerede

Ay Söve Ve Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şükrü Çiftçi, Köksal Bilgetekin ve Abbas Çiftçi ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılacağını söylemişti. Peki Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

Peugeot Boxer Minibüs ve Peugeot Boxer Van'da 0.99 faiz fırsatı! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Peugeot Boxer Minibüs ve Peugeot Boxer Van Ocak ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Peugeot Boxer Minibüs ve Peugeot Boxer Van Ocak fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğunda çay, sıvı yağ ve ette dip fiyatlar! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı.Tarım Kredi indirimli aktüel kataloğu: Çay, sıvı yağ ve ette dip fiyatlar! 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayı zam şampiyonu çay, süt, tereyağı ve peynir oldu! Meyve arttı sebze düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Mayıs ayı zam şampiyonu çay, süt, tereyağı ve peynir olurken meyve fiyatları arttı sebze ise düştü. İşte tüm detaylar...

Migros'ta inanılmaz fiyatlar! Ayçiçek yağı, çay, şeker ve unda büyük indirim başladı

Türkiye’nin en kaliteli marketlerinden biri olan Migros, büyük bir indirim ile müşterilerine kapılarını açıyor. İşte güncel Migros toz şeker, ayçiçek yağı, çay, şeker ve un fiyat listesi...

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal karar!

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal bir karar çıktı. İşte milyonlarca müteahhidi ve mağduru ilgilendiren o olay ve kararın detayları...

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Ay Söve Ve Madencilik nerede Haberi

Ay Söve Ve Madencilik nerede



Ay Söve Ve Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şükrü Çiftçi, Köksal Bilgetekin ve Abbas Çiftçi ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.


Ay Söve Ve Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Her türlü inşaat malzemesi, söve, çatı izolasyon, dekorasyon malzemesi, çimento, alçı, harç, kireç, tuğla, kiremit, briket, taş, kum, çakıl vb. alım, satım, imalat, ihracat ve ithalatı. 2- Dekorasyon, izolasyon malzemelerinin uygulanması 3- İkamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan yapıların imalatı. 4- İnşaat malzemelerinin imalatı için gerekli olan makinelerin alım, satım, ithalatı, ihracatı. 5- Her türlü gayrimenkul alım, satımı, komisyonculuğu. 6- Türkiye genelinde madencilik faaliyetlerini yürütmek. 7- Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerinin alım, satım, imalat, ihracat ve ithalatı. 8- Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerinin...