27 / 04 / 2024

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.



Güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları hayata geçirilen Siltaş Yapı, mega kent İstanbul’un değeri hızla yükseliş gösteren bölgeleri arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği son projesi Siltaş Premium ile prestijli hayatı da yeniden tanımlıyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın da hemen yanı başında yükselen proje, 6 blokta 344 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri ile farklı genişlikte alternatifler de sunuyor.

YÜZDE 65'İ YEŞİL ALANA AYRILDI

Yine paylaşılan detaylara göre kentin tam merkezinde, farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında inşa edilen Siltaş Premium projesinde yüzde 65’lik yeşil alan bulunuyor.

Siltaş Premium da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Verilen detaylara göre Siltaş Yapı tarafından geliştirilen ve yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanını temsil eden LifeX konseptinin gelişmiş bir versiyonu Siltaş Premium’da bulunuyor. Paylaşılan bilgiye göre söz konusu projenin sunduğu LifeX konsepti içinde;  sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, kütüphane, çocuk parkı, kafe, kamelya, süs havuzları, e-şarj altyapısı, yürüyüş ve bisiklet parkuru proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri kiralanabilir süit daireler ve 7/24 güvenlik imkânı da sunuluyor. Ayrıca söz konusu proje; yerden ısıtma, stor perde ve akıllı ev alt yapısı ile yaşamı daha da kolaylaştırmaya odaklanıyor.

GÜVENLİ BİR YAŞAM SUNUYOR

Verilen bilgilere göre konforun ve lüksün yeni adresi olmaya hazırlanmış Siltaş Premium’un ilk önceliği de güvenli bir yaşam alanı oluşturmak. Söz konusu tüm blokların yükün zemine düzgün bir biçimde dağılmasını sağlayan radye temel üzerinde inşa edileceği proje, olası deprem anında yapıyla beraber hareket ederek yapıda hasar oluşmasını büyük ölçüde engelleyebilecek biçimde tasarlandı.

LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Pendik’in düzenli yapılaşması ile dikkat çeken prestijli bölgeleri Yenişehir’de kentin ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yer alan Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika, Tem Otoyolu’na 3 dakika, Pendik Marina ve E-5’e 12 dakika, Teknopark’a, bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu Aydos Ormanı’na 2 dakika, üniversiteler ve alışveriş merkezlerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Söz konusu lansmana özel olarak kısa bir zaman için geçerli olacak yüzde 50 peşinat ve 18 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk sayesinde kirayı zamsız ödeme teklifi geldi!

Milyonlarca EYT’liye müjde! EYT’liler emlak vergisinden muaf olacak!

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!


Geri Dön